Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy balmora s2 jest nastawiona pod IS?

Chima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jednak da sie tam coś osiągnąć bez wydawania pieniędzy? Pytam , ponieważ gra tam dużo graczy i też mogłabym zacząć :)

@Przepraszam za double temat, mam słaby nternet i się pojawiło dwa razy? ._.

Opublikowano

Kazdy prywatny serwer jest na to nastawiony, nikt nie podstawi serwera z mysla tylko i wylaczanie o tym zeby inni mogli sobie pograc. W takim przypadku nie wprowadzaliby ItemShopu :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

Na każdym serwerze z IS będzie Ci łatwiej zdobyć rzeczy, eq przez właśnie IS. Każdy teraz chce zarabiać, nawet na darmowej grze. Nikt nie tworzy serwera prywatnego żeby ludzie sobie po prostu pograli i tyle.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Chyba mnie nie zrozumieliście :0 Chodzi mi o to czy tam jest p2w, bezIS jesteś nikim i  w ogóle, czy poprostu jest to ułatwienie w grze

Opublikowano

Nie. Na balmorze s2 da się przeżyć bez IS'u. Jedyne co z niego dobrego to dzik na początek i certyfikat bojowca. Reszta to tam mało dające rzeczy. Ogólnie z is'em zaoszczędzi się sporo czasu bo np. robienie bojowca jest takie same jak na PL'u a moim zdaniem powinno być sporo łatwiejsze.

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngChima oczywiście, że nie jest się nikim, to tylko ułatwienie i przyśpieszenie. Wszystko możesz zrobić bez wydania złotówki tylko potrzebujesz więcej czasu

Tak jak napisał @mario323115

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...