Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc .

DemonDevil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,bardzo proszę o pomoc .

Często grałem na serwerze CoD 4 Hardcore ,ostatnio dostałem permbana (Obraza jakiegoś typka X_X).

Zainstalowałem sobie PezBots żeby pograć tak 4fun ,ale to mi nie starczy ^^ (Te pezboty do tarcze do strzelania ).

Znalazłem na internecie serwer ZombieMod ,wpisałem IP wszystko ładnie się ściągało póki nie ściął się nagle cod i pojawił się komunikat .

Program iw3mp.exe przestał działać .

Dodam że posiadam Win7 ,a próbowałem już parę razy tak pobierać na różnych serwerach ...Dodam że zawsze występował ten

sam problem .

Odpuściłem sobie powiem wam ,ale kiedy wyczaiłem serwer MW3,MW 2 in CoD 4 to zakochałem się w nim (w przenośni :D ).

Cóż ,połączyłem się .Rozpoczęła się instalacja ,po czym wyskoczył ten sam komunikat z błędem ....I jak tu żyć ?! 

A tego już tak nie zostawię :D .

Mam pirackiego CODa ponieważ jakieś śmiecie na imprezie mi go ukradły kiedy już zasypiałem ......

Cóż nie wiem czy to wina tego że zainstalowałem PezBota ,czy może tego że ostatnio zainstalowałem patcha 1.7 (Miałem 1.6)

i wgrałem cracka 1.7 ....Nwm ale proszę o pomoc :) .

Dodam że kiedyś przed kupnem oryginalnego CODa 4 także miałem pirata ,na którym takowy serwer zombie działał (Dodam że ten sam na który próbowałem wejść teraz ....).

Cóż ,de facto mogę stwierdzić że jestem w patowej sytuacji ,tak więc proszę użytkowników forum o pomoc :) .

DOBRA PROBLEM ROZWIAZANY ,DZIEKI WSZYSTKIM ZA POMOC X_X :D .

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...