Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z multiplayer.

Elitarny-RPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem  jakiś czas temu pobrałem bf3 z ORGIN wszystko było bez problemowo do czasu ,  Zrobiłem sobie przerwę i nie grałem w bf3 z jakieś 2 miesiące wgle nie odpalałem gry. I teraz gdy mam ochotę pograć   po odpaleniu strony bf3  wybieram sobie serwer na którym chce zagrać wszystko sie poprawnie ładuję  otwiera mi sie okno z gry   ładuje się przykładowo mapa METRO   jest napis wczytywanie itp i  po paru sekundach wczytywania  zamiast wejść do gry to zamyka mi okno z grą i na stronie bf3 występuje taki error

BŁĄD  rozłączenie z grą wyrzucił cię bunktbuster  podany powód : punktbuster kicked player ' "mój nick" '  ( for 0 minutes ) restriction  service communication failure PnkBstrA.exe

Nie wiem o co chodzi  kiedyś gra działałą normalnie a teraz nie . Dodem że nie mam żadnych czitów itp  nic nie kompinowałem z plikami   proszę o pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam :)

thccc.jpg

Opublikowano

Witam

Mam problem  jakiś czas temu pobrałem bf3 z ORGIN wszystko było bez problemowo do czasu ,  Zrobiłem sobie przerwę i nie grałem w bf3 z jakieś 2 miesiące wgle nie odpalałem gry. I teraz gdy mam ochotę pograć   po odpaleniu strony bf3  wybieram sobie serwer na którym chce zagrać wszystko sie poprawnie ładuję  otwiera mi sie okno z gry   ładuje się przykładowo mapa METRO   jest napis wczytywanie itp i  po paru sekundach wczytywania  zamiast wejść do gry to zamyka mi okno z grą i na stronie bf3 występuje taki error

BŁĄD  rozłączenie z grą wyrzucił cię bunktbuster  podany powód : punktbuster kicked player ' "mój nick" '  ( for 0 minutes ) restriction  service communication failure PnkBstrA.exe

Nie wiem o co chodzi  kiedyś gra działałą normalnie a teraz nie . Dodem że nie mam żadnych czitów itp  nic nie kompinowałem z plikami   proszę o pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Witaj    :)

Ściągnij to: http://websec.evenba...load.php?file=1 (Wprost do pliku)

Trzeba wykonać update PB.

Jeżeli nie zadziała, trzeba sprawdzić czy zapora nie blokuje plikczków: "PunkBusterA" i PunkBusterB"

Pozdrawiam    ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...