Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahri

rippex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie bo wczoraj kupilem sobie ahri, ale czy to był dobry zakup bo słyszałem, ze ma dostać takiego nerfa po którym będzie bezużyteczna czy to prawda?

Opublikowano

Czy ja wiem? Bezużyteczna to ona nie będzie, znerfione zostaną tylko mana costy na Q, range na W, cooldown na W, i DMG na W, ale w małym stopniu. Moim zdaniem będzie grywalna, a tu masz dokładne info.

v40fx1.jpg

Opublikowano

Xcir cooldown na PBE znów został zwiększony.

Ahri na PBE o wiele gorzej sobie teraz radzi. Jej dmg nie jest odczuwalny tak jak wcześniej. Jej range na W bardzo boli. Większość magów ją konruje. Nawet Cassio ma większy range na E (700).

To co ratowało Ahri to właśnie ten range, czuła się zbyt bezpieczna. Teraz się to zmieni.

Jeśli ktoś uważa, że ona ma duży dmg to chyba nigdy nie grał Kogiem który ma o niebo lepsze przelicznik, bazowy dmg i większy range na wszystkich spellach.

Opublikowano

Tak troszkę śmiesznie zed znerfiony ahri nerf akali nerf a Katarina dalej niszczy...

Katarina niszczy??? Trochę się z tym nie zgodzę. Wystarczy tylko jeden stun gdy kata ma używa ulti i koniec.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Katarina niszczy??? Trochę się z tym nie zgodzę. Wystarczy tylko jeden stun gdy kata ma używa ulti i koniec.

Ogarnięta Katarina przeczeka CC'ki.. to że ty się wpierdalasz jak debil w stuny, silency czy c**j wie w co to tylko twój brak mózgu.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ogarnięta Katarina przeczeka CC'ki.. to że ty się wpierdalasz jak debil w stuny, silency czy c**j wie w co to tylko twój brak mózgu.

Dokładnie :) Nie lubię jak wypowiada się ktoś kto nie ma oczymś wgl pojęcia

Opublikowano

Ahri bez DFG i dodatkowym dmg z E to już nie będzie ta sama Ahri, teraz bym jej tak szybko nie kupił jak bym zaczynał grę.

Opublikowano

Aktualnie z 13 gier mam 10 wygranych, kda 11,5/4/8,5 

Graves ze statami 10/5 polecial na E+Q+W

Wiec jesli ktos tym troche nie pogral niech sie nie wypowiada, bo aktualnie jest bardzoo silna.

Opublikowano

Aktualnie z 13 gier mam 10 wygranych, kda 11,5/4/8,5 

Graves ze statami 10/5 polecial na E+Q+W

Wiec jesli ktos tym troche nie pogral niech sie nie wypowiada, bo aktualnie jest bardzoo silna.

Mi chodzi po tym nerfie co będzie..

Opublikowano

Mi chodzi po tym nerfie co będzie..

Przeciez ci napisalem ze aktualnie jest bardzo silna, po nerfie bedzie taka w miare czyli zbalansowana.

Opublikowano

Dlaczego wy mowicie ze ona jest bardzo silna? Sam patch 5.3 ja oslabil tak ze teraz jest gownem.Brak dfg i %dmg z E naprawde boli, teraz jeszcze na dodatek ten nerf... rito plz

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Osłabił? dalej burstuje każdego, to, że zabrali dfg i %dmg z E wynagrodzili o wiele większym dmg'em z spellów. Dla mnie na teraz jest to pick or ban postać, jak ktoś nią umie grać to nawet jak przegrywa linie to zabija na combo.

Opublikowano

Ahri zawsze będzie użyteczna ze względu na dobry escape, szybki wave clear oraz taunt. Pozdrawiam, nie przejmuj się tymi nerfami - polecam postać, jeśli umiesz trafiać skillshoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...