Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę sponsorem] ox1de

ox1de

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam dedyka (nie VPS) w OVH, z dużym zapasem zasobów, znajdzie się miejsce na sensowny serwer TS3 oraz www. 

Parametry dedyka:  Xeon 2 x E5504 4997 8c / 8t 2 GHz+ | RAM 16 GB ECC | 2 TB SOFT RAID | 100 Mbps.

Z czasem będę przesiadał się na dedyka z większą pulą adresową IP będzie możliwość przeprowadzki razem ze mną :)

Preferowane osoby do współpracy, znające się na ts abym nie musiał nikogo niańczyć oraz 18+ aby nie użerać się z dziećmi.

Info PW.

Opublikowano

Ejj ja nie będę za nikim latał :) Oferuje serwer więc jeśli chcesz to kontakt ze mną leży w twojej gestii a nie mojej :)

BTW, napisałem że kontakt na PW, a Ty piszesz w temacie, nabijasz posty czy jaki ciul ;)

Opublikowano

@ox1de Witaj. Jestem zainteresowany ,lecz nie posiadam mikrofonu. A na TS'ie zależy mi by było tylko 32 sloty :)

nieno jaki tekst koleś chce tsa a mikro nie ma XDDDDDD

Albo ten u góry jeszcze każe do siebie napisać żeby ktoś mu tsa DaŁ Xdd

OX1DE

Planujesz może w przyszłości robić swój serwera tsa ? Chętnie ci pomogę , we wszystkim nawet w ogarnianiu trolli itd może będziesz robił dla jakiś graczy serwer itd , Ja służe pomocą , takie coś daje mi satysfakcje a przedewszystkim miłą atmosfere na tsie :P

xmMfHrm.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli interesuje cie jakaś współpraca czy szukasz ludzi na ts3 (aby nie stał pusty, to daj znać iż mam 'małą' grupkę ludzi)

Temat założony dosyć dawno, więc nie wiem czy aktualny  + mam 20 lat, ile slotów? chociaż coś ok.30-50 na obecną chwilę

Ps. pytam się wiem że oferowałeś, ale nic nie pisałeś tutaj + temat dosyć stary i się pytam czy aktualny jeszcze ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ox1de, mam dość zgraną ekipe. Jestem w trakcie pisania "www" pod ts, w zasadzie by uzyskać licencje. Jeżeli dalej aktualne chętnie bym skorzystał "próbnie"… ^_^

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...