Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę Pytan o Win 7 i na temat oprogramowania

Mashrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o win 7

1. Jaka Wersją 7-demki jest dobra do gier ?

2. Czy lepiej kupić klucz za 50zł z allegro i ściągnąć p*****ą wersję 7-demki ? czy możę kupić orginalną 7 za 400zł ?

o oprogramowaniu do win 7

1. jakie potrzebne oprogramowanie jest do gier ?  Chodzi mi o C++

2. Podajcie mi programy itp do win 7 

i  to tyle

1odpowiedz= like

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Do gier na windows 7 nic ci nie jest potrzebne prócz sterowników które masz na płycie cd dołączonej do komputera, dalej dana gra ma w sobie wersje potrzebnych bibliotek do uruchomienia takich jak visual c++ , netframework czy directx , zależnie od danej gry.

Opublikowano

Tak nic więcej :) podczas instalacji gry instalator instaluje potrzebne sobie wtyczki, czy dodatki które pozwalają uruchomić daną grę, wcześniej często pyta o to czy dane dodatkowe opcje mają być zainstalowane, można wtedy wybrać co chcemy zainstalować, jeżeli już coś posiadamy, nie musimy tego ponownie instalować.

Często są to właśnie biblioteki jak już wspomniałem od Netframework po dodatkowe opcje graficzne typu Psyhx

Opublikowano

a która wersją wina 7 jest najlepsza do gier ?

To jest bez znaczenia jeśli chodzi o edycję oczywiście.

Jeśli Twój procesor to architektura 64 bitowa to zainstaluj 64 bitową wersję systemu.

Zawsze lepiej kupić licencję, a nie klucze za 50 zł z Allegro. Tutaj innej odpowiedzi nie otrzymasz. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...