Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza formacja dla Cuadrado + pewny skill

kuba0329

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, jaka będzie najlepsza formacja żeby maksymalnie wykorzystać Cuadrado? I jaki instrukcje mu dać?

I jeszcze jedna kwestia co do pewnego skilla, a raczej jakiejś przekładanki. Zobaczcie ten filmik z Youtube. Cuadrado przetacza piłkę w lewo, a następnie jakoś dziwnie zabiera się z piłką. Akcja ma miejsce w 1:47. Jeszcze równo w drugiej minucie filmiku też wykonuje jakiegoś skilla, że pociąga piłkę do tyłu a następnie do przodu, podczas gdy obrońca przed nim wykonuje wślizg 

Jakieś pomysły jak takie coś wykonać? 

https://www.youtube.com/watch?v=b-Dm_mdAmww&feature=youtu.be&t=1m47s

I jeszcze jedna kwestia. Niby ktoś kto ma 5* sztuczek powinien wykonywać McGeady Spin, a Cuadrado ciągle robi mi Berba-Spin. Od czego to zależy?

Opublikowano

Wystarczy ruszyć analogiem (trzymając przycisk odpowiadający za triki) i pociągnąć go w odpowiednim kierunku, potem obrócić go o 180 stopni, aby wykonać przekładankę.

Co do 2 minuty to nie jestem pewien, ale - przycisk do trików + zamarkowanie + analog góra i dół/dół i góra. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...