Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 4 - spolszczenie z RU

DangoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakis typ (mało inteligenty) sprzedał mi klucz w wersji Rosyjskiej... Jesli ktos by mial spolszczenie do RU (oryginalna wersja) to bardzo o nie prosze!!!

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Do której części Far Cry? jeżeli do czwartej to aktualnie nie ma dobrze spolszczonej gry a nawet jeżeli będzie to obawiam się że u ciebie nie będzie polskich znaków typu ą,ę,ż itp. 

Opublikowano

@Stalker.

tak do far cry 4, nie muszą byc polskie znaki. Byle by nie bylo nic ruskiego xD. Moze byc nawet po angielsku.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Będzie ciężko znaleźć spolszczenie nawet angielskie proponowałbym ci zakupić ponownie Far Cry 4 w wersji angielskiej chyba że jesteś cierpliwy to graj na razie na rosyjskim. 

Opublikowano

@@DangoPL

Download: https://mega.co.nz/#!mUc1BDiL!iAZSbS3L4ZhUid-epw474c_wQY7-nIR7SB09DDSjmFg

Skan: https://www.virustotal.com/pl/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/

1. Wchodzisz gdzie masz zainstalowaną grę -> Far cry 44\data_win32\worlds\

2. Rozpakowujesz i wklejasz tam zawartość plików fcc_main i multicommon które pobrałeś

3. Uruchamiasz grę i ustawiasz język Polski

­

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

@RevsPL Wrzucilem te spolszczenie ale jak zmienic język? XDD (daje ss)

7nu2hOi.jpg

Opublikowano

@DangoPL

Najpierw klikasz tu a później pierwsze w oknie po prawej

1786814232324231204355.png

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

@RevsPL Bede na swoim kompie w niedziele to Ci odpisze :P Jak bedzie dzialalo masz ode mnie codziennie lajki xdd

@RevsPL Nie działa. Jak to klikne to mam jakies inne ruskie literki i to tyle

Opublikowano

No te ruskie litery to akurat są nazwy języków. Szukaj " Польский" o ile dobrze pamiętam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...