Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AD FIZZ - LCSPLAYS

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, podczas gry na LCS w meczu (UOL vs FNATIC) otwarto AD FIZZ na top lane, niestety ominęło mnie early game tego meczu. Mógłby ktoś opisać jak to wyglądało? Jakie + i - ma owy Fizz?

Opublikowano

Kiedyś Kikis grał Fizzem pod AD w jungli jak jeszcze był w SK Prime, sprawdziłem build, masterki, runy i nawet fajnie mi się nim grało, jednakże nie wiem jak jest z nim po nowym patchu ale chyba dobry skoro nim grają, sprawdź sobie na normalu.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Cześć, podczas gry na LCS w meczu (UOL vs FNATIC) otwarto AD FIZZ na top lane, niestety ominęło mnie early game tego meczu. Mógłby ktoś opisać jak to wyglądało? Jakie + i - ma owy Fizz?

Nawet dobrze sobie radził na topie przeciwko tanky Gnarowi. Bardzo silne 1v1, jednak w walkach drużynowych ssał pałę. Wbijał się na ulcie, z czego nie bił dużego dmg i padał, bo żeby coś zrobił musiał używać AA. AP fizz>Hybryda fizz

Opublikowano

Ja zagrałem jakieś 7 miechów temu jak nie więcej fizzem ad na topie botrk + trinity. Chciałem sobie potrollować ale wyszło to tak ze wycarrowałem giere i jebłem pente :D szkoda tylko ze to był normal -.-

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gram nim w jungli na rankedach, item pod as do jngl, wits end, czasami botrk i full tank, omen, sunfire, spirit

14-6 penta, kery gejm, niszcze te niczego nieświadome silvvery

blyat

Opublikowano

W silverze to sobie wszystkim możecie. Dla mnie taki fizz to zwykły troll pick, bo w walkach drużynowych nic nie zrobi jak jest ogarnięta przeciwna drużyna.

Opublikowano

W silverze to sobie wszystkim możecie. Dla mnie taki fizz to zwykły troll pick, bo w walkach drużynowych nic nie zrobi jak jest ogarnięta przeciwna drużyna.

No ale na lini dużo robi i splitpushuje. Jak team ma przewagę golda, to 4v5 wygrają

Opublikowano

Na pewno żadna z drużyn z LCS nie jest 'nieogarnięta', a mimo tego Fizz się sprawdził. Mm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...