Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morele

renova

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecacie zakupy na stronie morele.net? Konkretnie chodzi mi o zakup składanego komputera. Czytałem troche o tym sklepie ale opinie są podzielone. Dużo osób narzeka na dość długi czas oczekiwania na produkt. A wy jakie macie opinie na tym sklepie???

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Ja zamówiłem bude, która okazała się rozjebana i wymieniają od tygodnia, z czego reklamacja jest dopiero w 2 fazie. Sama wysyłka szybko, ale wątpię, że ew. zwroty są bezproblemowe.

Opublikowano

@Sweet Jesus

Protokół szkody oczywiście spisałeś?

Odbiór w netpunkcie, na miejscu było wszystko ok (towar z allegro po niewielkich uszkodzeniach - "uszkodzone nóżki", "wgniecenie"). Otrzymałem zestaw z wyłamanymi zaczepami górnymi, bez jednej nóżki (więc jedno uszkodzenie), wgniecenia nie było, więc raczej zaleta, jednak najbardziej bolesny okazał się brak akcesoriów. Nie było nawet zestawu do montażu HDD, jedynie dystanse na MOBO były fabrycznie zamontowane.

Po prostu będę czekać nie wiadomo ile, ale to nie pierwsza i ostatnia przygoda ze sklepami wysyłkowymi, obojętnie gdzie się nie kupi mogą wystąpić podobne cyrki.

Opublikowano

Prędzej czy później Ci to powinni skompletować, albo oddać pieniądze ;)

Z towarami "outlet" często tak jest, że serwisanci ich dobrze nie opiszą i potem wychodzi, że kupiłeś coś co ma inne wady niż w opisie, praktycznie w każdym sklepie tak jest.

Opublikowano

Coz, tez kupywalem bude w morele, przyszla z lekko peknieta szybą (akurat bylo pekniete lekko przy mocowaniu wiec nie bylo widac na zewnatrz)

pewnie oddam niedlugo na gwarancje, ale roznie to z nimi bywa

jesli chodzi o sama wysylke to nie ma problemu, gorzej z produktem

­

Opublikowano

Ja dwa razy zamawiałem na morele - pierwszy raz zakupy za 5 tys zł - przesyłka była u mnie po trzech dniach ( wszystko w stanie idealnym ) . Podczas drugiego zamówienia naczekałem się ponad 8 dni roboczych - zakupy za 900zł ( okres świąteczny więc to zrozumiałe ) .

U mnie sklep morele.net ma pozytywną ocenę .

rmoiyq.png

Opublikowano

#redit

Wie ktoś może czy przy zamawianiu komputera jest możliwość zapłaty przy odbiorze produktu???

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...