Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka przęglądarka lepsza i dlaczego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opera, bo można na niej oglądać filmy w 60 FPS, a na Firefox jeszcze niestety nie.

Opublikowano

Opera.

Jest to druga po Chrome przeglądarka w moim rankingu, czasem się zawiesi, ale rzadko; rozbudowane ustawienia, dużo stylów, w miarę ładny design.

f

Opublikowano

Opera/Chrome bo to najprostszeprzeglądarki jakie używałem i z nich jestem zadowolony bo żadna się nie zawiesza .

Opublikowano

Zapomniałem dodać. Która przęglądarka lepsza na komputer na którym się nawet filmiki na youtube (480 p) się trochę laguje :)

Obie przeglądarki - Firefox i Opera w porównaniu z Chrome mają dość niskie zużycie ramu.U mnie jest to ok. 230, ram różnicy.Najlepiej jakbyś przetestował to po prostu u siebie.

Opublikowano

FF, Opera. Oprócz wydajności to są wolne przeglądarki (przynajmniej FF). Natomiast chrome=izraelici.

Sam preferuję FF ze względu na wtyczki do, który przywykłem.

Opublikowano

FF/Opera. Szczerze mówiąc używam obu :D Jedną mam na szybkim uruchamianiu, drugą na pulpicie... Tą którą mam "pod ręką" otwieram. Na obu mam swoje zakładki. Nie różnią się prawie niczym w codziennym użytkowaniu :)

Opublikowano

Ja tam lubię chrome, przyjemnie mi się na nim pracuje. Polecam każdemu :p

Też wolę chrome, ale mi się ona bardzo muli bo mam 1 GB ram :p
Opublikowano

Zobacz może 360 browser. Całkiem wydajna, wbudowany adblock z bardzo ograniczonymi funkcjami. Obserwuj też przeglądarkę Vivaldi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...