Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam wrażenie, że coś jest nie tak z moim Aventadorem

Katz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Części mam zwykłe stockowe, umiejetnosci na same nitro, a jednak mam wrażenie, że coś nie gra. Na starcie (bez perfekta) bez problemu wyprzedza mnie 1/3 samochodów i to wcale nie jakiś rewelacyjnych. Dlaczego aventador zostaje w tyle na prawie co drugim wyścigu? Idealnym kierowcą nie jestem, mam czasem problemy z zakrętami, czasem i na prostej no ale bez przesady. Może powinnam się zaopatrzyć w lepsze części? 

Opublikowano

Problem może leżeć po stronie twoich części, ale również tego, że startujesz bez perfekcyjnego startu.

Nie używając perfect startu zostaje się w tyle.

f

Opublikowano

Chodzi mi o przypadki, gdy wszyscy/wiekszosc jedzie bez perfekta. No i też, gdy startuje na perfekcie, a później i tak jestem w tyle. W jakie części powinnam sie zaopatrzyć?

Opublikowano

Chodzi mi o przypadki, gdy wszyscy/wiekszosc jedzie bez perfekta. No i też, gdy startuje na perfekcie, a później i tak jestem w tyle. W jakie części powinnam sie zaopatrzyć?

Jeżeli nie masz na względzie komfortu jazdy, a jak najwyższy overall:

Silnik, turbo, przekładnia - Czerwone

Zawieszenie, Hamulce, Opony - Zielone

Jeśli masz na względzie komfort jazdy:

Lamborghini Aventador

Silnik: Zielony

Turbo: Żółte / Zielone

Skrzynia: Niebieska / Żółta z zielonym tubro

Zawieszenie: Zielone

Hamulce: Niebieskie

Opony: Żółte

f

Opublikowano

Części mam zwykłe stockowe, umiejetnosci na same nitro, a jednak mam wrażenie, że coś nie gra. Na starcie (bez perfekta) bez problemu wyprzedza mnie 1/3 samochodów i to wcale nie jakiś rewelacyjnych. Dlaczego aventador zostaje w tyle na prawie co drugim wyścigu? Idealnym kierowcą nie jestem, mam czasem problemy z zakrętami, czasem i na prostej no ale bez przesady. Może powinnam się zaopatrzyć w lepsze części? 

Skoro masz stockowe części, brak umiejętności na doskonały start i tracisz na zakrętach to chyba normalne, że zostaniesz wyprzedzony przez graczy, którzy prowadzą lepiej.

Aventador nie jest samochodem łatwym do opanowania.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Chyba niedokładnie się wyraziłam. Na doskonałym starcie nie raz prowadze, ale co z tego, jak po chwili i tak zostaje w tyle mimo, ze jade czysto.

Opublikowano

Chyba niedokładnie się wyraziłam. Na doskonałym starcie nie raz prowadze, ale co z tego, jak po chwili i tak zostaje w tyle mimo, ze jade czysto.

Jak chcesz to możemy wyjaśnić sytuację w grze (przejechalibyśmy prywatny wyścig).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam podobny problem, jadąc z perfect startem jestem w czołówce 3...

Ale po jakiś 200metrach jazdy nawet po prostej drodze jestem ostatni i daleko w tyle, auto którym jeździłem było idealnie zrobione prędkość max  i przyśpieszenie były większe niż całej reszty graczy a mimo to byłem ostatni na prostej drodze, dodatkowo auto miałem w progu klasy czyli na 700 możliwych w danej klasie miałem 698 więc nie dało się nic ulepszyć bez podwyższenia klasy

TEMAT

Opublikowano

Mam podobny problem, jadąc z perfect startem jestem w czołówce 3...

Ale po jakiś 200metrach jazdy nawet po prostej drodze jestem ostatni i daleko w tyle, auto którym jeździłem było idealnie zrobione prędkość max i przyśpieszenie były większe niż całej reszty graczy a mimo to byłem ostatni na prostej drodze, dodatkowo auto miałem w progu klasy czyli na 700 możliwych w danej klasie miałem 698 więc nie dało się nic ulepszyć bez podwyższenia klasy

Statystyki nie odzwierciedlają rzeczywistych parametrów auta.

p.s Maksymalny overall w A to 749 ;)

#1500 post

f

Opublikowano

Dziwne uczucie mi dziś towarzyszyło, gdy wyprzedzała mnie mr2. Póki co nie mam jak wymienić części, ale nie sądze, że jedno z najlepszych aut w grze nie daje sobie rady bez dobrego setu.

Opublikowano

Dziwne uczucie mi dziś towarzyszyło, gdy wyprzedzała mnie mr2. Póki co nie mam jak wymienić części, ale nie sądze, że jedno z najlepszych aut w grze nie daje sobie rady bez dobrego setu.

Bez dobrego setu sobie poradzi (jest to mała różnica). Bez dobrego kierowcy niestety się nie obejdzie :P

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...