Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszać sp?

ᗹodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam sp1 łucznika +2 i nie wiem czy ulepszać bo boję się że spali 25% że spali wy ulepszaliście czy nie ? :P

410701400406615815990.png

Opublikowano

Niektórzy mają szczęście, niektórzy nie...

Mi war 2 razy z rzędu spalił na +3 ... Potem użyłem zwój i pojawiła się notka o tym, że dusza została zniszczona ale zwój ją ochronił. A teraz nawet nie chce wbić na +5 xD

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

A jak mi spali to co będę musiał zrobić?

Jeżeli podczas ulepszania karta uległa zniszczeniu możemy użyć kamienia ożywiającego duszę (dostępny w NosMarkecie), który ponownie tchnie w naszą kartę życie:

kamienozywiajacydusze.png - Kamień ożywiający duszę

Opublikowano

A jak mi spali to co będę musiał zrobić?

Jeżeli podczas ulepszania karta uległa zniszczeniu możemy użyć kamienia ożywiającego duszę (dostępny w NosMarkecie), który ponownie tchnie w naszą kartę życie:

kamienozywiajacydusze.png - Kamień ożywiający duszę

a jak będę miał zwój ochrony sp i jak użyje go i nie spali to dalej go będę miał?

Opublikowano

a jak będę miał zwój ochrony sp i jak użyje go i nie spali to dalej go będę miał?

Nie, bez względu na wynik ulepszania, zwój znika

Up szybszy

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kup cylloan i udaj się do Sorayi Style.

mam jakieś cellon poziom 1 i cellon poziom 6 czym to się różni ? i które kupować i np rękawiczki nie mogę dodać bonów u niej.

Opublikowano

W kazdej bizuterii pisze ci jaki max poziom cellonu mozna wlozyc i jaka ilosc, a rozni sie to w bonach. Im wyzszy poziom cellonu tym lepsze bony mozna otrzymac (i wiecej kaski trzeba wlozyc). Noi nie ma 100% szansy, ze wbije. Do butow i rekawic nie mozna wlozyc.

Opublikowano

a da sie dodać więcej bonów bo w diamentowym pierscieniu mam 1/1 maksimum opcja sztuk liczba :D

Opublikowano

Raz można dodać cellon do biżuteri.

to czemu w antycznej kryształowej bransoletce mam 2/4 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...