Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wrócić?

youros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opyla się wracać do wr? jak teraz wygląda opcja z kupnem premium i broniami? AW50F Już dostępne Shopie na stronie? jak kończyłem z warrockiem to nie było mozliwosci kupna awf. Jak obecnie wygląda wr?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano
  1. Obecnie można nabyć tylko premium Gold, w is na tronie: http://pl.warrock.nexoneu.com/Shop/Item(10 tys NX Cash - 30 dni, 30 tys - 90 dni i 50 tys - 180 dni. Obecnie, jez zniżka i można kupić trochę taniej, 90 dni - 28k i 180 za 45k NX Cash 
  2. Aw50f możesz nabyć w takich paczkach:
  • Practical PKG D - paczka zawiera BERETTA D (30 dni), Aw50F (30 dni), ADRENALINE (30 dni)
  • Rainbow Package AW50F RB (30 dni), AK47 RB (30 dni), G36C RB (30 dni)
  • [Limited]Premium AW50F TIGER PKG Paczka zawiera: premium, aw50f tiger na 30 dni
  • Mystery 8th AW50F Mozesz z niej wylosować:  

AW50F 8th Slot (permanent)

AW50F 8th Slot (30 dni)
AW50F 8th Slot (15 dni)
SP 10% (15 dni)
Fast Reload (15 dni)
Stamina (15 dni)
  • Mystery AW50F Desert Hot Box Możesz z niej wylosować aw50f Desert na perma. 

W WarRocku wprowadzono wiele nowych zmian, głównie dodanie wielu map, dodanie nowego interfejsu gry.

Moim zdaniem, lepiej grać na prywatnych serwerach (polecam montane) wiele broni jest dostępnych za darmo które na globalu zdobędziesz jedynie za NX Cash, 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Ja gram na globie i  moim zdaniem waro wracać,tak av50f można kupić za 4700,ale nie jest prawdą to,że  specjalne bronie zdobędziesz tylko z is,codziennie można wygrać military key,z którego może być  prawie każda broń z is tzn famas,av50f itd

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto, konkurencja jest po prostu lepsza. Np. Combat arms, Cs go, bf3

Podawaj argumenty dlaczego nie warto, ponieważ taki post podchodzi pod spam. //Dynamo Magic 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto, konkurencja jest po prostu lepsza. Np. Combat arms, Cs go, bf3

W tym temacie jest prowadzona dyskusja odnosząca się do War Rock. Jeżeli chcesz podyskutować o wymienionych przez ciebie grach, zapraszam do odpowiednich działów. Użytkownik, zadający pytanie, oczekuje konkretnych odpowiedzi popartych argumentami. Wypowiedź typu "nie, bo nie" tutaj nie przejdzie. Napisz dlaczego uważasz, iż nie warto, uzasadnij swoją opinię i dopiero wtedy ew. zaproponuj inną grę.

Jak wygląda teraz WR moimi oczyma.:

+ zoptymalizowano grę (zapewniono płynniejszą rozgrywkę);

+ częste aktualizacje, wnoszące ciekawe zmiany do gry;

+ dodano wiele nowości w postaci broni, map, trybów gier;

+ zmieniono politykę postępowania z oszustami w grze;

- Nexon zmienił WR'a w grę typu pay to win;

- nieudolny zespół administrujący/moderujący serwery gry;

- uwaga skupiona na dodawaniu nowości;

- rzadkie aktualizacje wprowadzające poprawki, mające na celu eliminowanie błędów;

Podsumowując. Moim zdaniem, powrót do tej gry ma sens, gdyż "+" i "-" równoważą się. Jednakowoż... Jeżeli zainteresował cię powrót do gry, proponuję abyś samodzielnie do niej zajrzał i wyrobił sobie o niej nową opinię. Każdy ma inny pogląd i każdy napisze ci coś zupełnie innego. ;)

Opublikowano

W tym temacie jest prowadzona dyskusja odnosząca się do War Rock. Jeżeli chcesz podyskutować o wymienionych przez ciebie grach, zapraszam do odpowiednich działów. Użytkownik, zadający pytanie, oczekuje konkretnych odpowiedzi popartych argumentami. Wypowiedź typu "nie, bo nie" tutaj nie przejdzie. Napisz dlaczego uważasz, iż nie warto, uzasadnij swoją opinię i dopiero wtedy ew. zaproponuj inną grę.

Jak wygląda teraz WR moimi oczyma.:

+ zoptymalizowano grę (zapewniono płynniejszą rozgrywkę);

+ częste aktualizacje, wnoszące ciekawe zmiany do gry;

+ dodano wiele nowości w postaci broni, map, trybów gier;

+ zmieniono politykę postępowania z oszustami w grze;

- Nexon zmienił WR'a w grę typu pay to win;

- nieudolny zespół administrujący/moderujący serwery gry;

- uwaga skupiona na dodawaniu nowości;

- rzadkie aktualizacje wprowadzające poprawki, mające na celu eliminowanie błędów;

Podsumowując. Moim zdaniem, powrót do tej gry ma sens, gdyż "+" i "-" równoważą się. Jednakowoż... Jeżeli zainteresował cię powrót do gry, proponuję abyś samodzielnie do niej zajrzał i wyrobił sobie o niej nową opinię. Każdy ma inny pogląd i każdy napisze ci coś zupełnie innego. ;)

Moim argumentem jst fakt iż mimo tego, że w warrocka da się przyjemnie grać, nie ma sensu, bo są gry jeszcze lepsze, typu cs:go, bf, combat arms. Wr juz czasy swietnosci ma za sobą. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

WR moim zdaniem już nie ma tego klimatu co za czasów g1
Sam próbowałem wrócić ale nie udało Mi się :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Hej jako że grałem w latach 2009-2012 w WR chciałbym się zapytać co dokładnie zmieniono w postępowaniu z cheaterami ? wiem że to nie tak troszkę pod temat, ale uważam że nie ma sensu tworzyć nowego.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Hej jako że grałem w latach 2009-2012 w WR chciałbym się zapytać co dokładnie zmieniono w postępowaniu z cheaterami ? wiem że to nie tak troszkę pod temat, ale uważam że nie ma sensu tworzyć nowego.

@ojciec mpc

Cheaterzy w dalszym ciągu wypełniają serwer globalny, aż po brzegi. Nie ulegnie to zmianie, dopóki nie pozbędą się HackShield i nie zaczną korzystać z lepszego systemu anticheat. Jedyną rzeczą, która się zmieniła, jest podejście Nexona do spraw oszustów. Game Masterzy nieustannie przeskakują z pokoju na pokój, w celu wyłapania takich delikwentów i zablokowania ich kont. Ponadto, podczas cotygodniowych przerw technicznych, są dokonywane masowe blokady kont.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...