Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - 20 minut czekania przed doborem

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj i dziś mam dziwny problem, na wszystkich moich kontach (3) mam tak jakby "bana" na 20 minut przed doborem przeciwników, 

pisze że to przez afk, tylko że ja nie wyszedłem w ogóle z gry, czy leaver buster jest zbugowany?

11uxgf7.png

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Cholera wie, spróbuj zaczekać a być może się naprawi ;D Odpal sobie ten komunikat, idź zrób kawe i szybko zleci :D

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Napisz do RIOT i wyjaśnij im , jeśli naprawdę nie wychodziłeś z żadnych gier cofną Ci tą karę :)

Opublikowano

@2up Czekam już 2 dni, strasznie to wkurwiające...

Pytałem się wczoraj znajomego, on ma to samo, też na 20 minut i też nie wychodzil z gier.

A ile ta "kara" trwa?

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Beka na pewno trollował i szedł afka  .

Z całą pewnością ! Akurat 2 dni temu takiego miałem :D

Co do tematu. Ile to trwa, co nóż.. xD u góry wyświetla Ci się komunikat na ile gier jeszcze pozostała ta blokada. Przynajmniej u mojej koleżanki tak jest :v 

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

o.O to powinny być jednorazowe, zdecydowanie napisz do supportu :)

Takiego rodzaju bany są zazwyczaj na 5 gier, przed każdym rozpoczętym rankedem trzeba przeczekać 20 minut i dopiero można zacząć grę.

Jeśli naprawdę nie wychodziłeś z gry, to musi być jakiś błąd w LB. No chyba że bywałeś afk i dostawałeś reporty. 

Zanim otrzymasz odpowiedź od Supportu, zdążysz przeczekać ten czas i mieć po tym banie. ;)

Opublikowano

Napisz do RIOT i wyjaśnij im , jeśli naprawdę nie wychodziłeś z żadnych gier cofną Ci tą karę :)

Support nie cofa żadnych kar leavebustera, bo nie mogą. Leavebuster jest zaprojektowany tak aby uniknąć nadużyć. To jest system który działa sam i nikt (przynajmniej z supportu) nie ma na niego wpływu.

Opublikowano

­Nic nie zrobisz, to jest oszukana firma i im zależy tylko na kasie.

Nawet jakbyś napisał do supportu, to odpiszą Ci po jakimś może tygodniu, a i tak dostaniesz odpowiedź, że nie cofną Ci kary, bo:

1. Mają do w *****

2. "Nie mogą"

Możesz tylko sie zapytać na ile gier tak będziesz mieć, może chociaż na to odpowiedzą. ;)

Opublikowano

kara za afk. Ale że na 3 aż kontach? mimo że nie wychodziłeś? nie wiem może ktoś cie  zareportował że afczyłeś?

czasem ludzie robią sobie na złość.(zwłaszcza cebule)

Napisz do supportu.

wilowo.jpg

Opublikowano

Te gry są tylko i wyłącznie za AFK, sprawdź w historii gier, czy aby na pewno nie miałeś jakiegoś leave, może przez bug/bug splat/brak połączenia/itp. Ja mam na jednym ze swoich kont bana na 5 gier, zostały mi dwie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja tez dostalem ale na 5 minut,nie wychodzilem z gry tylko musialem na chwile gdzies pojsc i mi wyswietlil sie komunikat taki co wyskakuje jak sie afczy za dlugo, wrocilem i po grze mi sie pokazal komunikat ze jestem w low prio

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Mi to na smurfie zablokowali.

W teambuilderze również trzeba czekać, na leavebuster nie ma obejścia. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...