Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finn BoL - brak injectu w grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zainstalowałem sobie tegoż cracka, zrobiłem wszystko tak jak należy, zainstalowałem skrypty, ale mam problem - mianowicie nie inject'tuje mi się w grze. Gdy odpalę go w grze, pojawia się ta chmurka, od BoL'a, ale w grze kompletnie nic się nie wyświetliła, próbowałem robić jakiś pierdoły, ale nie mogę wpaść, gdzie leży przyczyna.

Opublikowano

A czy pobrałeś świeżą paczkę Bola ?

Osobiście też tak miałem ale po pobraniu nowej paczki, aktualizacji libów zadziałało. 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

@proZac Nope, skorzystałem z tej co była w pliku, już się za to biorę, a taki offtop - jeżeli chcemy mieć evadee to jedyna opcja to kupno tego ze strony z crackowanymi skryptami za 5 ojro?

Opublikowano

Chyba tak, bo kiedy odpalam to free evadee to wyskakuje milion błędów i caly czas mam spam na chacie. Aczkolwiek to free evade pokazuje trajektorie skilshotow, ale nie unika wszystkich ;)

Opublikowano

Hmm, a jakie skrypty próbujesz odpalić ? Zobacz na razie tylko SAC R, bo on działa z pewnością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...