Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż gimbaza

Gość Doktor Randka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cz.

Skończone 16 lat i 3 kl. gimbazy. Nie będzie przypału, jak zrobię tatuaż na przedramieniu? Dziarać będę delikatne chińskie znaki. W statucie mowa jedynie o niestosownych emblematach.

Proszę o wypowiedzi osób, które mniej, lub bardziej miały z czymś podobnym do czynienia. Wasze domysły są c***a warte.

Z góry dziena za pomoc.

Opublikowano

Poczekaj do 20-22 roku życia, bo jak będziesz rosnąć to Ci się tatuaż rozszerzy na skórze że tak powiem, no chyba że jesteś nerdem i nie masz bickuf to możesz sobie robić, pozdro600.

x

Opublikowano

Poczekaj do 20-22 roku życia, bo jak będziesz rosnąć to Ci się tatuaż rozszerzy na skórze że tak powiem, no chyba że jesteś nerdem i nie masz bickuf to możesz sobie robić, pozdro600.

Co ma twój post do tematu? 

Tak w ogóle, delikatny, skromny tatuaż, więc wiesz... ;) 

Opublikowano

NIE NIE NIE nie rób sobie żadnych chińskich znaków, bo to nie jest modne ! po drugie jak już coś to rób takie jakie znasz, nie to że pojedziesz za granicę a twój znak okaże się jako " pomidor " czy " kurczak w sosie "

Opublikowano

NIE NIE NIE nie rób sobie żadnych chińskich znaków, bo to nie jest modne ! po drugie jak już coś to rób takie jakie znasz, nie to że pojedziesz za granicę a twój znak okaże się jako " pomidor " czy " kurczak w sosie "

To co? Celtyckie i łacińskie odpadają. W ogóle napisy mi się średnio podobają, poza chińskimi.

Wiem, że może tak być, ale mam ten komfort, że sąsiadka pochodzi z Chin i zna język :)

Moga sie przyjebac w sumie, zreszta w tym wieku odpusc se tatuaz serio .

"Wasze domysły są c***a warte." Naprawdę, tyle sam wymyśliłem.

Opublikowano

To co? Celtyckie i łacińskie odpadają. W ogóle napisy mi się średnio podobają, poza chińskimi.

Wiem, że może tak być, ale mam ten komfort, że sąsiadka pochodzi z Chin i zna język :)

"Wasze domysły są c***a warte." Naprawdę, tyle sam wymyśliłem.

No to czego Ty chcesz? Skoro sam napisales, ze w statucie mowa o niestosownych emblematach ;x

Zreszta tatuaz na stale w 3 gimbie  xD

4zzt3n.png

Opublikowano

No to czego Ty chcesz? Skoro sam napisales, ze w statucie mowa o niestosownych emblematach ;x

Zreszta tatuaz na stale w 3 gimbie  xD

Ja p******e. 

Jak sądzicie, teraz robić (konkretnie jutro) i ryzykować w szkole, czy czekać do wakacji?

Opublikowano

Wydziaraj sobie caly chinski alfabet i sie go naucz. Wtedy to bedzie mialo sens :)

I 20 tyś. do zapłaty :)

Opublikowano

Nie rób, wiocha w c**j będzie, zaimponujesz tylko kolegom z gimbazy i na co Ci to ? Potem będziesz żałować. Tatuaż to inwestycja na całe życie.

zy95qg.png

Opublikowano

Na twoim miejscu bym nie robił. Tatuaż to nie żadna wiocha, ale po wykonaniu mogą wystąpić różne powikłania itp. Co do pytania to nie mogą się do Ciebie przyczepić. To rodzice Cię wychowują, jeżeli zrobisz go za ich zgodą to nie ma problemu.

Opublikowano

Nie rób bo pewnie masz jeszcze przedramie jak nastolatka

Nie :)

Jak coś rób w studio nie samemu, chyba że chcesz mieć jakieś kreseczki i patyczki chińskie

https://pl-pl.facebook.com/prykas 

Fakt faktem, rodzice na dzień dzisiejszy zgodzili się wyłącznie na jakiś mniejszy, zresztą sam taki chciałem. Jednak postanowiłem zaczekać na 18, uzbierać kasy i odwalić porządną dziarę. 

Póki co zadowolę się tym z chipsów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...