Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia - Poszukujemy Reklamy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

1853679.jpeg

Sembia jest prywatnym serwerem metin2, gatunek ciężko określić, troche z harda, troche z easy, wszystko jest dobrane tak by Wam się dobrze grało.

Posiadamy zgrany Team, po starcie nie ma mowy o odejściach, kłotniach czy innych tego typu akcja, tak jak to ostatnio miało miejsce na pewnym serwerze (Pozdrawiamy! :-) )

1853681.jpeg

Poszukujemy każdej formy reklamy, nie ważne czy masz 100 czy 5 tysięcy widzów, nie ważne jaka to reklama, czy fanpage, czy youtube czy może strona internetowa czy radio - jesteśmy gotowi zawrzeć współprace z każdym.

1853684.jpeg

Ponieważ jest zakaz takich dokładnych ofert na MPCforum, odsyłam Was do tematu na Naszym forum z którego wyciągniecie więcej informacji.

http://forum.sembia.eu/index.php?/topic/49-szukamy-reklamy/

1853686.jpeg

Przedewszystkim czego od Was oczekujemy to Profesjonalizmu i Cierpliwości.

Nie chcemy rozmawiać z osobami od których kipi aż chamstem i demoralizacją społeczną, tym bardziej nie chcemy osób niekompetentnych, które będą swoje powieżone zadanie jakiego się podjeli wykonywali z niechęcią, skoro my Ci poświęcamy czas na wszystko - oczekujemy tego samego.

Co do Cierpliwości, to chyba jasne. Nie jesteśmy robotami, nie załatwimy wszystkiego od tak na zawołanie.

1853693.jpeg

Kontakt z nami jest możliwy na 3 sposoby

- GG: 52775965

- PW NA FORUM : forum.sembia.eu (Zgłaszać można się do dxnek lub Muerte)

- PW NA MPC: Mój Profil - dxnek

- FanPage (nie mogę podać, znajdziecie w szukajce)

Opublikowano

­

kiedy ta sembia startuje?

W Weekend zaczynam zapowiedź robić, myślę ze do końca lutego wystartuje oficjalnie

Opublikowano

Harnaś, to wyjątkowy człowiek - mimo wszystko. :) Z jednej strony strasznie wkurzający i denerwujący, a z drugiej bardzo zaangażowany oraz pomysłowy.

Potrafi wiele, ale jest leniwy. ^^ 

Ogłoszenie bardzo estetyczne i konkretne. Myślę, że warto podjąć współpracę z tym Panem, bo wbrew wszystkiemu nigdy nie odpuszcza; zawsze postawi na swoim. 

Popierając kolegę wyżej; zawsze się bardzo angażuje.

Z tych względów polecam i życzę powodzenia. ;) 

Opublikowano

A ja nie polecam, poniewaz miał juz kilka serwerów, które upadły a w dodatku wciska komuś coś co nie jest prawdą.

Opublikowano

A ja nie polecam, poniewaz miał juz kilka serwerów, które upadły a w dodatku wciska komuś coś co nie jest prawdą.

człowiek uczy się na błędach ziomuś  ;)

ps; średnio się lubimy.. lecz polecam  :P

Opublikowano

­

Shayen stoi od listopada i jest to moj pierwszy serwer, sembia jest drugim, pa.

Opublikowano

Poprzedni serwer @ stoi i ma się w miarę dobrze (:

(i tak większość napisze, że nikt tam nie gra)

Co do Sembii, szykuje się coś na prawdę dobrego, jednak bez reklamy będzie ciężko.

Polecam jak najbardziej i zapraszam do współpracy, jako jeden z członków Teamu.

Opublikowano

Nie wiem czym się kierujecie pisząc "Skoro jeden jego serwer był do dupy, to i drugi taki będzie"..

Człowiek jak to kolega wyżej napisał uczy się na błędach, skoro chłop "spina du*ę" i robi kolejny serwer

to oznacza to, że prawie z pewnością zadba o to, aby błędy z pierwszego projektu się nie pojawiły na nowym.

Skoro jego pierwszy serwer stoi już 4 miesiące (przy czym inne potrafią nawet nie dotrwać do startu) to pełen

podziw i można tylko gdybać jak długo i jak dobry będzie jego kolejny projekt.

Pis joł hejterzy, którym żal du*ę ściska, że komuś się powodzi!

Opublikowano

Polecam ze względu na Psyche i fresca :/ Harnaś, rusz d*** i nie leń się :D.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Czyli Waszę wynagrodzenie jest jak pomoc dla powodzian.. Czy myślicie, że jutuber będzie nagrywał bo ma strój? Raczej na obecną chwilę Oni nie wybierają serwerów, tylko po prostu przyjmują "zlecenia" płatnę..

Opublikowano

­

Czyli Waszę wynagrodzenie jest jak pomoc dla powodzian.. Czy myślicie, że jutuber będzie nagrywał bo ma strój? Raczej na obecną chwilę Oni nie wybierają serwerów, tylko po prostu przyjmują "zlecenia" płatnę..

Jeśli umiesz czytać i wchodzisz do Nas na forum to potrafisz przeczytać o taki urywek tekstu:

To nie wszystkie nasze opcje wynagrodzenia, wszystko można z nami ustalić po przez rozmowę, jesteśmy otwarci na Wasze propozycje.

Co do tematu to oczywiście polecam i zapraszam.

Już wkrótce pojawi się zapowiedź serwera.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Odswieżam. Aktualne, zgłaszać się. Aktualna prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1394255-sembia-odswie%C5%BCona-prezentacja-easy/?view=findpost&p=11836002

Nie chcę pseudoyoutuberów na których tylko strace czas itp, szukam porządnej reklamy wiec jezeli masz swój fanpage/kanał na youtube i wiesz ze masz nam pomóc zgłoś sie do mnie na gg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...