Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszusci w internecie ! SKINY ZA SMS ! WEJDZ

bgkbgjhk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga na strone MySkins.eu. Kolega kupil 3 dni temu AK Redline za 30.75 i jej nie dostal. Ja chcac sprawdzic te strone jak rowniez miec z tego kozysci wyslalem sms za 7zl za naklejke Bash Holo. Równiez jej nie dostalem. 

Tak wiec uwazajcie

%$#@! !! MySkins.eu Zlodzieje !! !@#$%

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ale nie musisz pisać taką dużą czcionką. My ślepi nie jesteśmy.

Opublikowano

Kto mądry kupuje tak tanio skiny. Przecież połowa tego co zapłacisz przez sms'a idzie do operatora. Serio za 15 zł twój kolega chciał kupić redline ? xD

Opublikowano

No wiesz. Na wielu stronach kupowalismy i zawsze dochodzilo. Znalezlismy te strone, a ze bylo tanio to kupil. No ale regulamin strony mowi sam za siebie:

10. Niszczenie reputacji sklepu, świadczenie złej opinii o nim mogą zostać automatycznie zgłaszane do służb specjalnych jako działanie na szkode sklepu.
11. Jakiekolwiek oszustwa będą skutkować Banem.

Opublikowano

No wiesz. Na wielu stronach kupowalismy i zawsze dochodzilo. Znalezlismy te strone, a ze bylo tanio to kupil. No ale regulamin strony mowi sam za siebie:

10. Niszczenie reputacji sklepu, świadczenie złej opinii o nim mogą zostać automatycznie zgłaszane do służb specjalnych jako działanie na szkode sklepu.

Ja skinów nie kupuję przez stronki bo dużo ludzi wali wałki na tym także ten tego. W takie cuda nie wierze :D

Opublikowano

Ja skinów nie kupuję przez stronki bo dużo ludzi wali wałki na tym także ten tego. W takie cuda nie wierze :D

Ale duzo jest stron, ktore naprawde sa uczciwe. xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opinię może wystawić każdy, nic Ci nie mogą zrobić ;)

Opublikowano

Na górze strony widnieje 

Uwaga! Proszę tymczasowo nie kupować skinów.
(Wysyłka może się opóźnić do niedzieli 15.02)
Przepraszamy za niedogodności.
Opublikowano

I tak nie wyślą, nie masz co się łudzić. Redline powinien kosztować 60zł sms około a nie 30, wystarczy logicznie pomyśleć co widać w twojego kolegi przypadku było zbyt trudne.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak dla mnie ta strona jest uczciwa. Kilka miesięcy temu kupiłem 5x skrzynie Breakout za około 5 zł. Dostałem za tydzień, ale dostałem. :) Teraz skiny dochodzą w 48h. Chwiłę temu kupiłem klucz do Chroma 2. Jeśli nie przyjdzie, napiszę do supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...