Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod promocyjny..

kmick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Na sam montaż owszem, na instalację systemu już nie. Instalacja systemu jest prosta, także powinieneś sobie samemu z tym poradzić.

Niestety nie mam windowsa na płytce, przy swoim laptopie mam jedynie zainstalowanego 8.1 ze sklepu.

Opublikowano

Następny... No to myślisz, że jak kupisz usługę montażu i instalacji Windowsa to w cenie 99 złotych dostaniesz od sklepu w gratisie zainstalowany system za 350-400 złotych (cena normalna, a nie jakieś lewe klucze, które nie powinny być sprzedawane)? System to oni Ci zainstalują, ale jak go u nich kupisz, ewentualnie sam dostarczysz im nośnik z ORYGINALNYM systemem operacyjnym.

Opublikowano

nie zna się i pisze głupoty gotowce z allegro  ahaha wszystko na ultra odpalisz grę i komputer ci wybucha :D :D :D :D przeczytaj trochę w necie na temat gotowców

Pomogłem ?? like

Opublikowano

nie kupuj na morele kup to i grasz na ultra we wszysko 

a

To juz ktorys temat w ktorym on wysyla ten link z dokladnie ta sama wiadomoscia, to chyba jest reklama jakas ;)

@AntyWarn

Na skladanie jest, a instalacja windowsa to jak instalacja winrara, praktycznie tylko klikasz dalej.

Oczywiscie windowsa mozesz kupic za 400zl lub kupic kod aktywacyjny na allegro za 50zl, ale tu juz nie pomoge bo mpcforum nie popiera piractwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...