Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombie Biohazard 3.0 [Beta 0.2] Jedyny w Polsce.

Maateekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PRAWDOPODOBNIE DO GODZINY 16:30-17 nie będzie działał FastDL Dlatego zapraszam po tych godzinach.
Już działa :)

bio.png

Ilość slotów: 21 (po rozkręceniu będą 32)

Właściciel Serwera: ZyciELuxorS[t] 

Rekrutacja na Admina: Otwarta.

Typ Serwera: Zombie Biohazard 3.0 [beta 0.2a]
IP serwera: 91.196.48.24:27020

b_350_20_920215_920215_FFFFFF_920215.png

Teraz się przedstawię i powiem kilka słów dotyczące serwera. 

Witam. Mam na imię Mateusz lat 17. Założyłem 16 maja własną sieć serwerów EvoGame. Po kliku miesiącach postanowiłemnieco zmienić rozgrywkę oferowaną przez serwery cs 1.6 modu Zombie. Chodzi mi typową ( kupienie za ap nieskończone ammo i nabijanie 100ap na minute) I Zrobiłem Zombie Biohazard 3.0 w fazie beta 0.2a Na obecną chwilę w internecie jest wersja 2.3, więc nieco starsza od mojej. 

Z moim modzie zasady są proste, Po 10 sek zostaję wylosowany pierwszy Zarażony, który posiada 4000hp jako matka inni zarażeniu mają tylko 2000hp. Oczywiście hp się regeneruję. Ich celem jest zarażenie pozostałych i zabicie ostatniego ocalałego.Rozgrywce współtowarzyszą według mnie dobrze dobrane dźwięki wygranej zombie,zarażenia,śmierci i dźwięki w tle. Human jak i Zombie mają do dyspozycji sklep /buy, w którym mogą zakupić potrzebne rzeczy i przydatne również do pokonania zarazy bądź zawładnięcia. ( zdjęcia dam poniżej ) na serwerze są przystosowane do rozgrywki mapki takie jak zm_kancl3r,zm_cross (stawiałem na mapki z większą ilością kamp) 

Teraz troszeczkę słów co do nazwy tematu. Na pewno nie jedna osoba zada pytanie co w, nim takiego wspaniałego, że jestjedyny w Polsce. Otóż, to jest pełno serwerów ZP, które piszą, że są najlepsze, bo edytują zp extra item z ceny 20ap na 45ap. Umnie na serwerze bardziej jest liczona współpraca,gra zespołowa. Jeśli tego nie doświadczysz i nie ogarniesz masz nikłe szansę na przeżycie i oczywiście na polubienia serwera. Tam dajmy na to strzelając na chama we 2 osoby na 18 zarażonych nic nie da.Najlepiej jest to ogarnąć i pomyśleć typu. Jedna osoba strzela ( zabije zm dostaje zamrażacz szybko go zamraża ładuje) a przezten czas druga osoba strzela i tak po kolei. Dzięki temu rzeź jest tu na miejscu, dużo krwi mięsa będzie, wtedy leżało , heh, ktotego nie lubi  :) i co najważniejsze przetrwacie. Serwer ma przyszłość przed sobą, zanim wyjdzie wersja finalna dużo na + może sięzmienić co tylko upiększy rozgrywkę. tutaj ( poniżej przedstawię mam co zostanie dodane w wersji 0.2b,c i w wersji 0.3 

W trakcie realizacji co do wersji 0.2b,c 
- Dodanie innego modeli Zombie ( prawdopodobnie modele będą się zmieniać losowo dodam ich góra trzy) 
- Dodania pory dnia. Typu rozgrywka już toczy się 3 rudy, czyli 9 min następnie po 9 min będzie napis na środku ekranu "Godzina wieczorna zapad zmrok" będzie tak dzień,wieczór,noc. 
- Zmienienie modelu łap Zombie. 
- Delikatnie ulepszyć VIPA. 
- Dodanie zapasów. Raz na jakiś czas z nieba spadnie skrzynka, która pomoże CI przetrwać zarazę. 
W trakcie realizacji co do wersji 0.3 
- Dodania trybu Mutant. Będzie on prawdopodobnie raz na mapę coś na podobieństwo nemesisa, lecz on będzie posiadał dźwiękijakby bólu, że się w niego przemienił. I oczywiście model dostosuje w miarę, by nie był zbyt duży. 
- Dodania odliczania. Typowo 9,8,7,6,5,4,3,2,1.... ( po odliczaniu przez 4 sekundy wycie syreny ) Bum pierwszy Zombie01%20Smile.png 
- Optymalizacja, by nic nie było obciążone. 

Co tu jeszcze wyróżnia mojego zombiaczka? Aha, otóż to nie każdym się spodoba fajny klimat i miłą atmosfera i chcą też miećcel w zabijaniu zombie. Dlatego postanowiłem dodać wam popularny system rang z BF2!  :) Pewnie to brzmi głupio, ale naserwerze lepiej sie gra jak sie ma cel. Na chwile obecną jest to delikatnie edytowany silnik bf2 rank system, lecz w wersji,chociażby 1.0 już zacznę się bawić i go ładnie edytować, by jak najbardziej pasował do rozgrywki. O jezu bym zapomniał w celu jeszcze bardziej urozmaicenia rozgrywki dodałem medale  :) złoty,srebrny,brązowy. Zostaję one dane najlepszym fragowiczom podkoniec mapki. Na serwerze też jest vip, który dostaję 2x zamrażacze,widzi, ile zadał obrażeń,unikalny wygląd humana,widzi nasay czy będzie zarażony. 

Hmmm to chyba na tyle. Cieszę się bardzo, jeśli ktoś dotrwał do końca i to przeczyta. Jak widzicie. Jesteśmy ogarniętą ekipą itego oczekujemy też od was  :) Chcemy jak najbardziej pokazać, co to jest prawdziwa szanująca gra. 

Na dole zapodaję kilka zdjęć  :) Więc serdecznie zapraszamy i po graniu składajcie podania o admina!   :) Jeśli masz pytanie śmiało pisz.

zombiezamr.PNGhumanzamrozil.PNG

ataknazm.PNGbiomenu.PNG

sklepzmhum.PNGmedale.PNG

b_350_20_BD0009_BD0009_FFFFFF_BD0009.png

Zapraszamy serwer godny uwagi!  Mod jak za dawnych  lat!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...