Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Day MMO Crash...

beny199712

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z Last Day'em. Otóż gdy wbijam na colorado i wchodze do jakiegoś dużego miasta np. Campos to mi Crashuje gre , natomiast gdy wchodze na mniejsze miasta to wszystko jest normalnie. Gdy wchodze do Campos mam fps po 30-40. Jeszcze do tego jak wyjdę z serwera Colorado i potem spróbuje wbić jeszcze raz żeby mnie obok tego miasta w którym byłem zrespiło to crashuje mi gre . Z innymi mapami nie mam takiego problemu. Prosze o pomoc ! 

Szukam Ludzi do gry w LastDayMMO

Chętni niech piszą na PW

Opublikowano

Siemka. Mam problem z Last Day'em. Otóż gdy wbijam na colorado i wchodze do jakiegoś dużego miasta np. Campos to mi Crashuje gre , natomiast gdy wchodze na mniejsze miasta to wszystko jest normalnie. Gdy wchodze do Campos mam fps po 30-40. Jeszcze do tego jak wyjdę z serwera Colorado i potem spróbuje wbić jeszcze raz żeby mnie obok tego miasta w którym byłem zrespiło to crashuje mi gre . Z innymi mapami nie mam takiego problemu. Prosze o pomoc ! 

Ile masz ramu , komp

­

Opublikowano

Ile masz ramu , komp

4 ram. W iss mnie nie crashowało ani wywalało ;c Miałem tylko spadki fps 

Szukam Ludzi do gry w LastDayMMO

Chętni niech piszą na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...