Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bota, który będzie przenosił poszczególne grupy na kanały

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję bota która będzie automatycznie przenosił osoby na dany kanał. Przykładowo Grupa A chcę wejść na sekcje kanałów grupy B i wtedy zaostaje przeniesiona do swojej sekcji.

Opublikowano

A w ktorym momencie maja byc "przerzucani" ?

Jesli w momencie wejscia na serwer, przykladowo, chce zeby osoby z grupą klanową [XXX] byli przenoszeni na kanal # 5 VIP # XXX clan to mozna to zrobic botem: JTS3ServerMod -> http://addons.teamspeak.com/directory/addon/miscellaneous-tools/JTS3ServerMod-Multifunction-TS3-Server-Bot.html

Jesli chcesz to zrobic w momencie "wejscia" na bledny kanal (tj gdy nie jest sie upowaznionym wchodzenia na inna sekcje) to musialbys cos takiego samemu napisac.

Do tych celow polecam TS3PHPBot, tudziez nawet TS3PHP Framework i samemu sie za cos takiego zabrac, ewentualnie post wyzej

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...