Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę [...]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zostać Administratorem , Grafikiem , Moderatorem forum , Moderatorem Ts3
Junior Administrator ,  ( na niektórych serwerach nie ma , chodzi o to że nie mam pełnych praw ale mam napis GM i pomagam innym graczom ) .

Nick z Gier : ZenixPL / PriamuPL

Czas poświęcony PC : 5 godzin dziennie

Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach: Administrator na AfronisMt2

Znajomość Komend : 8/10

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:

Myślę, że nadaje się do powieżenia mi ważnej roli w zespole ,gdyż jestem odpowiedzialny

i chciałbym wypełnić czymś zimową i wiosenną nudę .

Kilka zdań o sobię , hmmm.. Jestem zwyczajnym nastolatkiem , którego pasją jest piłka nożna

i gry komputerowe .

Moim największym marzeniem jest grać na wysokim poziomie , a jeśli to nie wypali to iść w stronę YouTube'a :)

Mikro [TAK/NIE]:

Aktualnie używam Telefonu ponieważ spadł mi mikrofon i pękł

Mam w planie kupić coś dobrego :3

Reklamowanie serwera:

W pełni mogę się poświęcić reklamą / promowaniem serwera

Jeśli chodzi o promowanie mam też pare pomysłów :)

Co mogę zaoferować od siebie :

- Obecność na eventach

- Szybki kontakt (Skype,GG,Facebook,Telefon)

- Pomaganie graczą rozwiązywać problemy związane z grą / stroną / forum

Grafika / Prowadzenie FanPage :

Gdy założyłem FanPage serwer zaczął się rozpadać dlatego też nie prowadziłęm go dalej .

Link do przykładowego FanPage serwera : sss

Pozdrawiam Zenix :)

Opublikowano

Zenix nie kojarze cb a afronis był mój :) 

Opublikowano

NIE POLECAM! Dlaczego? Wypisał z 5 posad, a to już mi śmierdzi wbijaniem się do teamu na siłę. 

Kolejna sprawa, kłamstwo co do doświadczenia! Piszesz jakie to Ty nie masz doświadczenie, a podałeś jeden serwer i na dodatek z wypowiedzi mojego przedmówcy @msti730 wynika na to, że i z tym skłamałeś. Ludzie twojego pokroju nigdy nie otrzymają porządnej oferty, nawet jeżeli są dobrymi "bajkopisarzami".. :)

Opublikowano

@msti730

Vipuspl, GoToPol , SzlachtaBM - nicki z afronisa

robiłem ci fan page

i na twoim drugim serwie byłem adminem , a nie na afronisie :)

+ na ts3 siedziałem 24/7 ...

https://www.youtube.com/watch?v=2kFgFUdxao0

+ robilem reklame serwera :)

@1361622928-U485574.pngAzurin

Nie chce wejść na siłę do teamu tylko potrafie te wszystkie rzeczy :3 A po za tym chce wypełnić czymś wolny czas ...

@Activ

Jeśli napisał bym że nie mam to na 100% by mi nikt nie złożył żadnej oferty ...  mikro już jest zamówione :)

Wszystko pisałem samemu i po prostu jeśli ci się to nie podoba nie czytaj tego ... jeśli chodzi o interpunkcję podaj mi chociaż jedną osobę , która w  Metinie używa kropek , przecinków itd. . Wiem , że to jest forum ale przyzwyczajenie :)

Opublikowano

drugi serwer nie wystartował :) możliwe, żre robiłem, ale ja już nie pamiętam tego :P. Czwmu w podaniu napisałeś, że Afronis skoro teraz piszesz, że nie na afronisie ;__;

co do reklamy jak byl start film miał 30-80 wyświetleń :v

Opublikowano

Byłem ,,Testowany" i powiedziałeś , że jestem juz na stałe pare dni później wyłączyłeś serwer :3 a właśnie paru ludzi ode mnie chciało pograć , a znając życie polecili by dalej :)
Co do reklamy jak był start film miał 120 wyświetleń :) Konto na YT mam tylko po to żeby widzieć co wrzucili moi ulubieni Youtuberzy , a więc jakiego rezultatu się spodziewałeś ?;]
Pozdrawiam :)

Opublikowano

hyhy serwer bez is'a i się dziwią, że wyłaczyłem :D co do testowego byłeś jeden dzień bo lepszy był " Timo " :P co do kanału się nie wypowiem.

Opublikowano

Hmm ... pliki Aline , które okrążyły mpc 100 razy 

Ogólnie technika miałeś zajebistego :O 80% serwer Offline .

Co do kanału , tak jak wspomniałem kanał jest po to żebym widział jak wstawia coś np. Isamu i żebym nic nie przegapił :)

Opublikowano

sam byłem tam technikiem :__; 

ciekawe czy wtedy wiedziałeś o plikach :)

Opublikowano

Yo max było 54 osoby xD bo obiecałem ox'a zrobić jak dobijemy do 60, ale nie dobili xDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...