Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf3 mp pomocy!

MaFia929

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas włączania bf3 mp gra sie zacina gdy jest wczytywanie. Bf3 sp chodzi normalnie płynnie

Coś ci nie działa? Pisz GG: 43645900

Daj +

Opublikowano

Nvidia Gefore740 mb i procek intel core i3 ram 4gb. Na sp chodzi bez najmniejszej przyciny

Daj +

Opublikowano

Sprobuj przeinstalowac punkbustera, zacina sie jak jest wczytywanie? Wyswietla jakis blad czy po prostu jest lag? Sprobowales przeczekac? Dla testu mozesz tez sprobowac zmienic ustawienia na najnizsze(w singlu) i odpalic multi, sprobuj tez wejsc na jakas mniejsza mape z mala iloscia ludzi(Team DM, Kanaly Noshuar powiedzmy 16 graczy, moze komputer nie radzi sobie z ladowaniem duzej mapy, zawsze mozna sprawdzic).

Opublikowano

Przeinstalowałem. Tak wyłącza się o 5-10 sec od włączenia. Probowalem poczekać. Mam najnizsze. 

ERROR

You were disconnected from EA Online. Please check your internet connection or try again later. (1)

Taki mam błąd

Daj +

Opublikowano

Miałem ostatnio to samo przez 2 dni ale na bf4 origin nie chciał przejść mi w tryb online dopiero przedwczoraj samo przeszło, poczekaj trochę może samo się naprawi.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Witam. Też mam ten problem od czasu do czasu, po porostu musisz zrobić synchronizację  danych po przez Orgin. Masz tam do wyboru czy chcesz zapisać piliki w sieci czy też na komputerze ja osobiście zapisuje w sieci bo jak zapisze na komputerze to mam później problem w wejściu na serwer.  Jeśli dalej nie będziesz mógł wejść na serwer proponuje przeinstalowanie Orgin i jeszcze raz zainstalować wtyczkę :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko co napisałeś, ale wraz występuje problem.

Daj +

Opublikowano

Już naprawiałem kilka razy. Mam win 8 może to pomoże.

Daj +

Opublikowano

Spróbuj tryb współpracy, sprawdź GUID. Zadzwoń do operatora, sprawdź czy nie gubisz pakietów.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Koperacja mi nie dziala tez

BŁĄD
Utracono połączenie z EA Online. Sprawdź połączenie internetowe lub spróbuj ponownie później. (1)

Daj +

Opublikowano

Tez tak miałem, ale po formacie ktory miał byc po zagraniu sobie, problem ustapil

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...