Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zacząć Grę W Silkroad ?

I am Perfection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To mój pierwszy post w tym dziale, więc dajcie mi szanse ;D

Znudził mi się Metin2 i chciałbym spróbować swoich sił w Silkroad.

No i teraz przyszło mi na myśl kilka pytań .:

-Czy zaczynać grę na globalu czy na privie ? Z jednej strony nie chcę mieć nic tak szybko i trochę się pomęczyć, ale też żeby nie było zbyt trudno dla newbie

-Czy Silkroad jest w polskiej czy angielskiej wersji językowej ? Jakoś przeboleje, jeśli będzie angielski, ale trochę questów (patrz kilka pkt. niżej) nie zrobie tak od razu ;)

-Jeśli polecacie mi grę na trochę trudniejszym privie to jaki wybrać ?

-Czy mógłby ktoś jako, tako streścić mi tą grę ? Od czego zaczynamy, co robimy, jak zdobyć/ulepszyć eq, gdzie expić na którym lvlu itp, itd ;) (Tutaj chciałbym, aby ktoś obeznany opisał mi BARDZO JASNO tą grę)

-Większość na forum poleca grę w tzw. Silka. Nigdy w to nie grałem i jeśli Metin2 przez 3 lata mi się nie znudził, to w Silka mógłbym ''zarwać kilka nocek'' ?

-Czy jest coś takiego jak Item Shop ? Oczywiście jeśli to global, to nie mam zamiaru wydawać milionów, ale chyba z czymś muszę zacząć ;>

-Tutaj prosiłbym o podanie większości stronek typu reje, download itp, bo pisząc ten post nawet nigdy nie wszedłem na stronę tej gry ;)

Ok to chyba na tyle ;> Mam nadzieje, że gra jest warta uwagi.

Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam wszystkich z działu Silkroad Perfection ^^ (trza się na początek przypucować :D).

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Wiec tak hmmm...

-Na privie nie oplaca sie zaczynac gdyz privy sa oparte na starych klientach tej gry ;] z czego sie nie nauczysz duzo i bedziesz troszke zacofany. ;D

-Silkroad jest w angielskiej wersji jezykowej.

-Tak streszczac gry nie bede tak jak kolega up powiedzial zagladnij sobie na:

www.silkroadonline.com.pl

-Ja ze swojej strony proponuje Tobie zaczoc gre na Rosyjska wersji silkroad'a wejdz na w/w strone -> Forum -> RuSro. Tam znajdziesz wszystkie zeczy potrzebne do rozpoczecia swojej przygody z silkroadem.

-Nie polecam Zaczynania od Globalnego Sikroada gdyz tam graja same boty na server sie wbija pol godziny a na RuSro wbijasz sie odrazu ;]

-Co do rejstracji i downloadu clienta wszystkie potrzebne info znajdzie na w/w stronce ;]

PS

I jeszcze jedna rada na tamtej stronie sie nie przyznawaj ze przyszedles z mpc gdyz dostaniesz natychmiastowego bana ;* tepia tam botterow i niby sami tam sa legici ;d ale cos im nie wyszlo gdyz tam 99,99% typa boci ;D

58757136716012152594.jpg

Opublikowano

Co do gry to nie polecam grać na iSro ( inernational Silkroad). Same GoldFarmy i boty oraz trudno się wbić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...