Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na Joduska.me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mógłby mnie ktoś zaprosić na strone joduska.me abym mógł się zarejstrować. Wersja od hehehem mi nie działa jest napisane że nie obsługiwana wersja.

Mój mail to mrfringe@op.pl

Proszę o odpowiedz czekam.

Opublikowano

A żeby założyć konto na joduska.me to ktoś musi mnie zaprosić tak? Jeżeli masz konto mógłbyś mnie zaprosić?

Trzeba dostać zaproszenie lub zarejestrować się, gdy rejestracja jest dostępna ( czasem jest ).

Nikt cię nie zaprosi za darmo.

Opublikowano

No ja też sporo grałem na L# można by powiedzieć ze przez ostatnie 3 miesiące tylko na L#. Napisałem do nich maila może mi dadza. A ty mógłbyś mnie zaprosić?

Opublikowano

Chyba mam 1 nie potrzebne zapro, ale nie wiem czy bd działać bo 14 dni chyba działa z tego co wyczytałem w emajiló.

xD

Opublikowano

Witam,

Jeżeli w takim razie jest taka możliwość to proszę skontaktuj sie ze mna na pw lub mail [email protected]. Czekam na twoją wiadomość.

Jeżeli jest jeszcze jakiś chetny to zapraszam oczywiście dam lajki za prawdziwe zaproszenie.

Opublikowano

Trzeba dostać zaproszenie lub zarejestrować się, gdy rejestracja jest dostępna ( czasem jest ).

Nikt cię nie zaprosi za darmo.

A mniej więcej wiesz kiedy jest mozilwa rejestracja? Ile kosztuje takie zaproszenie?

Na forum nie ma już invite systemu.

panowie plis.

Opublikowano

Czyli nie ma szans już na to abym stworzył konto lub aby ktoś mnie zaprosił ?

nie ma takiej opcji. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...