Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje TGM 1dnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybacz, jednak gdy słyszę "Składka SMS" to jest bardziej kupienie rangi od jej dostania. Nie wiedziałem, że osoba która ma zarządzać serwerem, pomagać, zajmować się jakimiś sprawami ma jeszcze płacić za posadę? Śmieszne, śmieszne i jeszcze raz śmieszne - NIE POLECAM. 

PS: Po c**j składka jak to będzie easy w c**j dobry - nie będzie się sam utrzymywać tylko administracja ma jeszcze dokładać? <haha> Widać, że tutaj tylko chodzi o zebranie hajsu na zakup maszyny lub pewnie gotowych plików od kogoś, a właściciela na to nie stać.

IDŹ OSZUŚCIE Z TEGO FORUM.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Serio doszło już do tego stopnia, że wyłudzają nędzne 10zł sms'em.. Najgorsze jest to, że napisze jakiś gimbus napalony na GM'a i naiwny wyśle.. 

Ehh ludzie nie mają już krzty godności..

Opublikowano

Kasido :O stary druchu i mój sponsorze :D zrób coś kreatywnego, bo ostatnio tez napalony byłeś z Tedex'em na serwer :P

//

nie polecam, proste w chuy xD

Opublikowano

Ja skończyłem rozmowę na tym etapie:

3748814231596311243468.png

Nie polecam.

Tak jest, redaktorzy zapewniają pokój na forum. :) 

PS Co do oferty, zawalone pierwsze wrażenie - mowa tutaj o tej prezentacji. Mógłbyś opisać konkretne wymagania, opis serwera, itd. , ale wybrałeś inny motyw.

Ogółem ranga za hajs kojarzy mi się z grą Minecraft i tymi starymi serwerami, a więc dosyć negatywnie. 

Twój styl od razu bardzo zniechęca do podjęcia współpracy, a przeczytawszy wszystkie posty wyżej niestety nie polecam. 

Mimo wszystko życzę powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

Żeby GM płacił za posadę to już szczyt wszystkiego :D

Pewnie to jakaś kolejna metoda na wyłudzenie pieniędzy..

Oczywiście nie polecam, to wy powinniście płacić GM'owi za pełnioną funkcję..

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...