Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję jakiegokolwiek darmowego i oczywiście działającego Haka bądź Trainera do gry Hazard Ops.

Tak wiem że są już tego typu (programy,hacki) które oczywiście trzeba wykupić za $ lecz ja raczej wolałbym nie wydawać kasy na tego typu rzeczy.

Dlatego właśnie zgłaszam się tutaj do was wszystkich moi drodzy koledzy z tego tu też forum z pytaniem i proźbą o udzielenie mi informacji na ten temat 

jeżeli ktoś osobiście posiada bądź wie coś na temat darmowego hacka lub innych sposobów ułatwienia sobie gry to prosiłbym o podzielenie się swoimi

informacjami.

z Góry dziękuję za odpowiedzi!

Pozdrawiam! Anyus

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

No może coś w tym być ale jakoś bardzo ciężko mi idzie korzystanie z CE nawet po przeczytaniu poradniku niewiele rozumiem

na jakiej zasadzie mógłbym sam sobie pomóc w grze tym bardziej że po załączeniu CE od razu Game Guard zamyka mi grę i otwiera BugReport'era.

Ehhh... chyba niestety nic z tego Cheat Engine nie będzie bynajmniej w moim przypadku ale i tak dziękuję ci za dobre intencje ;)

Pomogłem Daj "+"

1390893245-U45191.png

Opublikowano

Poza Cheat Engine nie znalazłem żadnego dobrego cheata ale co najważniejsze nie znalazłem działającego, spróbuje dalej szukać lecz myślę że musisz się uzbroić w cierpliwość. 

Opublikowano

Aha no okej dzięki wielkie ;) miło z twojej strony że chciałbyś mi pomóc w jakimś stopniu, bardzo fajnie jeszcze raz wielkie dzięki.

Jak byś coś znalazł to daj mi znać oczywiście ja też niesiedzę bezczynnie i rozglądam się po sieci co jakiś czas czy czasami ktoś czegoś nieudostępnił.

Pomogłem Daj "+"

1390893245-U45191.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...