Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 10 lvl, postać do levelowania konta

eeQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fiora, Gnar, Jarvan, Rengar, Tryndamere, Trundle, Wukong,Irelia

co polecacie do levelowania konta, która postać daje najlepszy fan i łatwy win xD

Opublikowano

Do levelowania polecilbym fiore, robi op dmg i low lvle nie potrafią na nią grać. Największy fun wg. mnie rengar ^^

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Jak chcesz levelować konto to najlepiej kupić sobie postacie na każdą linie które dobrze biją i ludzie na owe nie potrafią grać. Z tych wyżej wymienionych fiora i trynda robią największe zamieszanie ale gnar to postać którą trzeba mieć ograne kilkadziesiąt gier żeby ogarnąć. Z wyżej wymienionych ja tymi carrowałem gre oprócz gnara którego kompletnie mechanika nie przypada mi do gustu ;) Pozdrawiam. Ps. topem ciężko ograć grę

Opublikowano

Fiora

+Tons of DMG

+x2 doskoki

+boost do AS i MS

+sparuje

+świetna w tf

Opublikowano

Rengar

+ na noobach Q bedzie mialo duzo dmg nawet w mid (carrowac rankeda rengarem i tak nie problem v.v)

+ CC z E (slow na 1-4/5 paska a stun na 5/5)

+ heal z W po naladowaniu paska

+ niewidka

+ doskok z pasywki/ulta

+ op dmg

- hard2master (ale bardzo izi2play)

- popelnisz glupote w tf = troche kiepsko

- ult na cd = ciezko

Mimo tego i tak go polecam, jest niesamowity.

gyobUMW.png

Opublikowano

Ireliaa. Jak enemy to jakiś żuk to sie nafeedujesz i na izi wygrasz gierke. Bo jak wiemy irelia z feedem w early ma feed do końca gry :)

zDlszn.png

Opublikowano

Odwieczne pytanie graczy lola. Większość zależy od Twoich umiejętności, a postacie mogą wszystko. Każda ma wady i zalety. Nie ma recepty na sukces.

Opublikowano

wukongiem można bardzo namieszać w grze :D jeżeli masz team w miare "ogarnięty" to wystarczy że odpalisz dobrze ulti w tf i gg wp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...