Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da sie grać na starej mapie?

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie, jak ty na low masz mało fps to współczuje Ci grata z kartą graficzną od telefonu lel...

Nie, nie da się przywrócić starej mapy. Zmień rozdzielczość jeżeli masz ustawienia na low.

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Na razie nie ma takiej opcji, możesz poczekać na jakąś custom mapę dostosowaną pod aktualnego patcha.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Powrót do starej mapy SR jest niemożliwy, być może kiedyś ktoś znajdzie sposób na to. 

Zrób format, przeczyść komputer CCleanerem (czy jakoś tak), ustawienia na low z wyłączonymi cieniami. Może pomoże! ;)

Opublikowano

Powrót do starej mapy SR jest niemożliwy, być może kiedyś ktoś znajdzie sposób na to. 

Zrób format, przeczyść komputer CCleanerem (czy jakoś tak), ustawienia na low z wyłączonymi cieniami. Może pomoże! ;)

Wtedy skontruje miscza cieni.

@Topiic

Ustawienia VERY LOW wyłącz cienie jak nie pomoże zmień rozdzielczosć.

Opublikowano

Może w przyszłości ktoś wymyśli sposób na przywrócenie starego SR

a teraz zrób tak jak up

A jeśli to nie pomoże to daj sobie spokój z grą ;)

Opublikowano

Może w przyszłości ktoś wymyśli sposób na przywrócenie starego SR

a teraz zrób tak jak up

A jeśli to nie pomoże to daj sobie spokój z grą ;)

Albo niech se kupi nowego kompa ;]

Opublikowano

Albo niech se kupi nowego kompa ;]

Albo kup sobie mózg :v

Nowe Summoner Rift jest pobugowane i każdy mądry to potwierdzi. Każdy ma spadki fpsów. Ja ze 100 fpsów mam głupie 30-38 fpsów (na starcie rundy mam z 80-90 a potem spada jak miniony przychodzą). Od innych ludzi też słyszałem, że tak mieli zwłaszcza po patchu ostatnim.

A powrót do starej mapy niestety nie jest możliwy bo troche pozmieniali szerokości ścian lub ich położenia jak na moje oko itp.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nowa mapa jest o wiele lepiej zoptymalizowana, ale wprowadzili ją mimo tego, że jest to beta, przez co jest na niej w cholere bugów. Wgranie starej mapy nie pomoże, trzeba czekać, ewentualnie ściągnij GameBooster i nie używaj niczego prócz lola.

Pomocnik
Opublikowano

Nie jest to możliwe , gdyż stara mapa jest trochę inna , w nowej zostały przesunięte/powiększone/zwiększone niektóre elementy ;)

Opublikowano

Nie da rady, można złożyć petycje do riotu by wprowadzili taką możliwość lecz wątpie czy wgl to przeczytają jak wiadomo "F**k ya pay me"

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Pomocnik
Opublikowano

Nie da rady, można złożyć petycje do riotu by wprowadzili taką możliwość lecz wątpie czy wgl to przeczytają jak wiadomo "F**k ya pay me"

Ludzie ale Wy jesteście niedorozwinięci. Wkurzają mnie takie komentarze , serio ... RIOT wprowadził nową mapę, poprawił, zoptymalizował itp. a Wy jeszcze narzekacie ... A co do pieniędzy , to muszą na czym zarabiać co nie ? Niczego na tym świecie nie dostaniecie za free , czasami za dostanie po mordzie trzeba zapłacić :)

Opublikowano

może zaoszczędź trochę na gartę graficzną, dużo by ci pomogło:p Sama jak miałam stary komputer na najniższych detalach miałam z 30fps, teraz na wysokich 60fps

Opublikowano

Tia, petycja. Wprowadzili zmiane, wiekszosc graczy na zaakceptowala jako plus, mapa dobra, wlozyly w to kase, czas i prace. Tak jest dobrze i tak zostanie, na te 99%. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...