Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unbanów nie będzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę .... mam dość 30 tematów, (co odpisać, co napisać, unban to unban tamto) mam nadzieje, że nie masz 10 lat i zrozumiesz jedną podstawową rzecz skoro, na forum juduski wyszła formułka typu "123 123 123" w odpowiedzi "121 121 121" to skoro bana dostało ileś tam tysięcy ludzi i chociażby 20% ze zbanowanych wyślę formułkę "123 123 123" w odpowiedzi "121 121 121" to hmm nie myślisz, że riot jako wielka w skurwysyn firma nie domyśli się, że coś tu jest nie tak ????? To tak jak z łańcuszkami sms, czy na fb dostajesz ciągle to samo ?? Zbanowani gracze wysyłający do nich tą samą formułkę to jak BOTY, ta formułka mogła zadziałać przy max 1 -2 kontach nie więcej ! Więc wszyscy którzy nadal wierzą w "formułkę" dajcie nam na MPC spokój od tych tematów, sobie oszczędźcie nadziei i zostawcie ją bo może w końcu wam się mózgi rozwiną i dajcie też spokój samemu Riotowi no nawet przez takich ludzi szkoda mi samych twórców ... 

+ Ulżyło :) 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

To samo co Flux. 

"Zbanowani gracze wysyłający do nich tą samą formułkę to jak BOTY, ta formułka mogła zadziałać przy max 1 -2 kontach nie więcej ! "

RIOT mysli , że to boty , a nie gracze. Dlatego UB nie będzie - kolega próbował i nie dostał UB (takim samym sposobem jak ty)

siemapng_nqrewqw.png

Opublikowano

My im powinniśmy wysyłać jeszcze więcej tego bo raz tylko mi odpowiedział nie bot od nich -_- oni napierdalają formułkami to my też zacznijmy proste, logiczne.

Opublikowano

My im powinniśmy wysyłać jeszcze więcej tego bo raz tylko mi odpowiedział nie bot od nich -_- oni napierdalają formułkami to my też zacznijmy proste, logiczne.

I? Nawet tego nie odczują. Jeżeli nawet to co chcesz osiągnąć? "O nie, zaczęli wysyłać do nas takie same wiadomości, lepiej ich odbanujmy bo i tak nam to nie przeszkadza".

Opublikowano

I? Nawet tego nie odczują. Jeżeli nawet to co chcesz osiągnąć? "O nie, zaczęli wysyłać do nas takie same wiadomości, lepiej ich odbanujmy bo i tak nam to nie przeszkadza".

Dobre ;):D

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Mogą nawet nie odpowiadać na takie typu zgloszenie

Opublikowano

C**j im w dupe x)

@AntyWarn

No niestety nie będzie unbanów #potwierdzoneinfo

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...