Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Challenger

Mojżeszzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanie o co chodzi z tym challengerem wiem tyle, ze jest to najlepsza ranga w calej grze, taka jakby ELITA i jest tam tylko 50osob na kazdym serwie, ale pytanie mam jak taka range zdobyc? czy jak ma sie diamond1 to np wygrasz jakies rankedy i ci to moze wskoczyc? czy jak jestes chalengerem to grasz tylko z chalengerami? niech ktos wyjasni wszystko z gory dzieki

Opublikowano

Challanger to dywizja, została dodana w sezonie 3 (dzięki za korektę @1361622928-U485574.pngFlux. i @SgH ). Wejść do niej można po wyjściu z Master Tier'a, który jest po wyjściu z Diamentu 1.

Poprawię Cię, od któregoś patcha liczba 50 osób zwiększyła się do 200 na serwer.

Kiedy jesteś Challanger'em grasz z ludźmi z przedziału Challanger - Diament.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Challanger to dywizja, została dodana w sezonie 4 (jeśli się nie mylę). Wejść do niej można po wyjściu z Master Tier'a, który jest po wyjściu z Diamentu 1.

Poprawię Cię, od któregoś patcha liczba 50 osób zwiększyła się do 200 na serwer.

Kiedy jesteś Challanger'em grasz z ludźmi z przedziału Challanger - Diament.

W sezonie 4 została dodana mistrzowska dywizja, challenger był już wcześniej ;) Poprawka Master - Challanger, nie Diament. ;) (Jeśli i ja coś pomyliłem to sorry ;p) 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

W sezonie 4 została dodana mistrzowska dywizja, challenger był już wcześniej ;) Poprawka Master - Challanger, nie Diament. ;) (Jeśli i ja coś pomyliłem to sorry ;p) 

To z czasem dodania to dzięki za poprawę, a przedział chodziło mi o to, że grają tam z ludźmi z Challanger'a, Master Tier'a i Diamentu.

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...