Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Od Finaaa

piter1130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, PROSZE O LINK DO PORADNIKA OD CZEGO ZACZAC ITP, NIE PISZCIE WEJDZ NA FORUM ITP BO wlasnie do cholery nie wiem jakie jest forum BoL"a dostalem od kumpla na Pendrive

PROSZE O LINK DO FORUM FINNA DZIEKUJE

?????????

?

?

Opublikowano

Serio ?? Hmm może poszukaj sam ? Wiesz na tym forum nie jest tak, że są chamscy użytkownicy i nie chcą Ci "pomóc" pp szkoda czasu na pisanie czegoś setny raz (wiem zmarnowałem swój czas pisząc to) ale to jest tak jakbyś napisał "jestem w toalecie, może mi ktoś podetrzeć d*** ?" proszę Cię... To się tyczy WSZYSTKICH spamerów i sierot na tym forum ..

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

mam pytanie czy trudno w google wpisać bol studio finn albo bot of leagues finn i przepatrzeć pierwsze 5 adresów ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wybacz, ale na tym forum obowiązuje zakaz wspierania pirackiego oprogramowania, więc przykro mi ale myślę że nie dostaniesz linku w tym temacie. 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Zrobilem tak jak piszecie flamerki, i nadal nic, jezeli do cholery nie macie zamiaru mi pomoc no to na cholere jestescie w tym temacie?

-- masz tutaj sie rejestrujesz i potem tymi pasami sie logujesz do bola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...