Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leaguesharp zaktualizowany

Cegłoróż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal outdated więc co Ty mi tu piszesz? A jak przez Deva jakimś cudem Ci poszło to pewnie nadal wykrywalny skoro jest na stronie outdated.

co ty pierdolisz czytać nie umiesz? od kilku godzin jest updated i nie wpierdalaj mi tu kitu bo odpaliłem L# i sam się zaktualizował

Opublikowano

co ty pierdolisz czytać nie umiesz? od kilku godzin jest updated i nie wpierdalaj mi tu kitu bo odpaliłem L# i sam się zaktualizował

Opanuj się i najlepiej wyjdź, masz 4 posty, marny troll.. Nie denerwuj ludzi, bo mnie osobiście na widok takich postów "co Ty pierdolisz" pp niesie..

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Nadal outdated więc co Ty mi tu piszesz? A jak przez Deva jakimś cudem Ci poszło to pewnie nadal wykrywalny skoro jest na stronie outdated.

Jest outdated :D Dajesz hotfixa folder noupdate i masz sharpa. 

olasek-GoldenRak-Turcja-0.png

Opublikowano

Jest outdated :D Dajesz hotfixa folder noupdate i masz sharpa.

To akurat wiem, ale po co to robić skoro L# jest updated. zachowujesz się tak jakbyś nie łączył faktów. skoro na stronie leaguesharpa jest Updated to znaczy że leaguesharp jest updated.

Opanuj się i najlepiej wyjdź, masz 4 posty, marny troll.. Nie denerwuj ludzi, bo mnie osobiście na widok takich postów "co Ty pierdolisz" pp niesie..

ja p******e niby masz range debiutanta a zachowujesz się jak 10 latek.

Opublikowano

Witam,

Nie działa mi LeagueSharp co zorbić? Nwm czy dobrze zrozumiałem ale mamy teraz czekać na update leaguesharp od joduski ? Jest jakiś patent aby odpalić leaguesharp już ?

Opublikowano

Witam,

Nie działa mi LeagueSharp co zorbić? Nwm czy dobrze zrozumiałem ale mamy teraz czekać na update leaguesharp od joduski ? Jest jakiś patent aby odpalić leaguesharp już ?

JA P******E.

Czy rodzice są tak biedni, że nie posłali Cie do szkoły? Czego nie rozumiesz w słowie OUTDATED? Bo ja jak nie wiem co oznacza dane słowo, wpisuje je w translator lub jeśli jest to polskie słowo - w słownik.

579571423327107377857.png

Opublikowano

JA P******E.

Czy rodzice są tak biedni, że nie posłali Cie do szkoły? Czego nie rozumiesz w słowie OUTDATED? Bo ja jak nie wiem co oznacza dane słowo, wpisuje je w translator lub jeśli jest to polskie słowo - w słownik.

Po jaką cholerę siadasz na czyichś rodziców? A może właśnie są biedni, albo lepiej, w ogóle ich nie ma i mieszka w dd. Myślisz czasem po piszesz? Weź jakieś tabletki albo melisę zaparz bo rzucasz urwami na lewo i prawo a nic z tego nie wynika. Chcesz sobie pocisnąć po ludziach to idź pod trzepak.

Ten temat powinien być zamknięty po pierwszej odpowiedzi a tak ciągnie się niepotrzebnie i zaczyna się robić spam połączony z trollami.

Opublikowano

JA P******E.

co za niedojeb. weź się gościu ogarnij bo jak na razie to mózgu u ciebie brak. jaki masz cel w oszukiwaniu innych ludzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...