Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno CS:GO

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Można gdzieś sprawdzić, kiedy będą jakieś promocje na CS:GO, bo w PSC brakuje mi niecałe 2 euro i nie chce mi się lecieć po nowe doładowanie.

No i lepiej kupić tą wersję GLOBAL, czy EU?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Na Steam raczej prędko nie będą, najbliższe pewnie przy Wielkanocy czy też na wakacje (takie większe przeceny). Czy na samego CS'a będzie w między czasie tego nikt nie wie. 

he?

Opublikowano

Nie można sprawdzić kiedy będą promocje, i lepiej GLOBAL bo grasz globalnie czyli na cały świat. EU to oczywiście tylko na Europe.

Opublikowano

Nie można sprawdzić kiedy będą promocje, i lepiej GLOBAL bo grasz globalnie czyli na cały świat. EU to oczywiście tylko na Europe.

Od kiedy kody ograniczają Cię do grania? To jest możliwość użycia kodu, nie z kim będziesz grał. Lol. Jeśli masz Europe - to kod możesz użyć tylko w Europie, jeśli Global to gdziekolwiek mieszkasz. 

he?

Opublikowano

Od kiedy kody ograniczają Cię do grania? To jest możliwość użycia kodu, nie z kim będziesz grał. Lol. Jeśli masz Europe - to kod możesz użyć tylko w Europie, jeśli Global to gdziekolwiek mieszkasz. 

Miałem kiedyś EU i losowało mi tylko z Europy, albo ja po prostu miałem takie szczęście że mi Chińczyków i innych Allahu Akbar nie dawało.

Opublikowano

Tu chodzi o serwery. Jak chcesz połączyć się z Amerykańskim czy też Azajtyckimi serwerami? Od tego masz nawet komendę która umożliwia Ci wybranie serwera do maks. pingu np. 100. Nie raz połaczyłem się z Turkami. Do tego kiedy były słabe serwery to parę razy grałem z ludźmi z Ameryki, no ale pingi były 200+. :) 

he?

Opublikowano

Ja zawsze limit pingu mam na maxa, i nie dobierało mi Azjatów, nawet teraz ich nie widuje. Dobra może poprostu byłem nie doinformowany :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...