Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. GTA 5 na steam

arena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie czy GTA V na PC na platformie STEAM będzie w dniu premiery rób troszeczkę dni po premierze będzie tańsze niż teraz przed premierą? Z 60 EURO zejdzie niżej w premiere czy będzie stało tak na STEAM'ie?

Cogito ergo sum

Opublikowano

Na steam jak już coś kupowałem to jak było na promocji i opłacalne. Gta 5 na takim Steam kosztuje ok. 200zł może trochę więcej tak więc nie opłaca się. Wolę zakupić sobie wersje pudełkową za 150 zł która zainstaluje się chociaż w połowie z płyty niż pobierać całe na steam. Na którym przepłacę + pobieranie 65 gb zajmie mi 20 dni przy 300kb/s.
Tak więc jak masz szybki net to możesz ze steam. Ale bardziej polecam tobie ze sklepu:)
Możliwe że jeszcze trochę potanieje wcześniej bło za 60 euro teraz chyba za 40.

Opublikowano

Ale ja będę miał tylko hajs na steam raczej bo w CS:GO obstawiam mecze i wygrywam skiny = $$$$$ :D

Cogito ergo sum

Opublikowano

Ale ja będę miał tylko hajs na steam raczej bo w CS:GO obstawiam mecze i wygrywam skiny = $$$$$ :D

No, skoro tak to kupuj ;D

Al pamiętaj pobierać 65gb nie będzie miłym doświadczeniem. Tym bardziej że wtedy serwery będą przeciążone na 100% przez osoby pobierające na steam gta V.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...