Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nadal studio sprawdza i banuje graczy?

KamDG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak zaczełą się nagonka to zbanowali mi konto, po ok 3min od wejścia do gry wywaliło mnie z serwera i sprawdzali konto, na następny dzień miałem bana. Czy nadal sprawdzają? Ponieważ gram na kolejnym koncie gdzie wbiłem w kilka min 60lvl i full kasy + 150 miejsc w garażu i odebrałęm CCX, jestem w grze juz ponad pół godziny i nic sięnie dzieje, dlatego pytam czy dalej sprawdzają czy już odpuścili?

Opublikowano

no to dziwne, wcześniej wywaliło mnie po chwili i sprawdzali a na następny dzień zbanowali (jakieś 2-3 miesiace temu), teraz juz ponad 1h jestem w grze i cisza... :)

Opublikowano

fajne pocieszenie, dzięki za info :D no cóż trzeba było sprzedać konta wcześniej, szkoda bo na 1 miałem ponad 70 furek w tym za SB w tym marussia do diaxów i ogólnie z 20 za SB a tu nagle ban i dupa :D można zamknąć

Opublikowano

Powiem tak, wtedy automat do banowania był w trakcie "prac" i banował za nic, teraz się to poprawiło, jest ciut mniej wyczulony ale i tak każdego czita wyłapie, mi nawet za car changera zbanowali ;_; aczkolwiek tak gdzies po jednym dniu

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Spokojnie. Pewnie zrobili sobie dłuższą przerwę na kawkę i poszli drzemać. Perm cię nie ominie :)

Banuje bot.

---

Zamykam na prośbę autora.

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...