Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wypali mi serwer HARDCORE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie czy wypalił by serwer hardcore coś tupu skkf pytam się dlatego ponieważ serwer skkf jest off do odwołania i nie ma serwerów tego typu dzięki za każdą odpowiedz :D

Opublikowano

Ja uważam że nie wypali jak będzie już włączony skkf to na nim będzie grało setki ludzi

A potem będzie nowa edycja mchc.pl i też będzie grało setki ludzi i na twój serwer nikt nie będzie grał

Opublikowano

Zgodzę się ze slawkiem są mchc czy skkf i jeszcze więcej jeżeli chcesz to rób ale musisz mieć pomysł by ten serwer czymś się wyróżnił

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Opublikowano

Nie wypali. Dlaczego ?

1. Zapewne nie posiadasz żadnego autorskiego pluginu, który wyrórznił by Cię na tle innych serwerów.

2. Aby na serwerze była komfortowa gra, a także aby grali na nim gracze ,musisz włożyć w to dużo Haj$u, a zapewnę nie możesz na serwer przeznaczyć zbyt dużej kwoty. [Prawdopodobnie, nie mówię, że nie] 

3 Serwery konkurencyjne takie jak McHc Skaf SkyeN Cię zjedzą ;)

=========================================================

Jeśli już masz zamiar otworzyć ten serwer, to zrób go olny premium. (Możliwe,że przyciągnie to starych graczy HardCora ;)

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Opublikowano

Nie wypali, a dlaczego?

Takich serwerow jest 576489643.

Lepiej zrobic wlasny tryb. Na przyklad ja teraz tworze serwer TheCave. Stworz cos na podobe real - life. Nie wiele jest takich serwerow, a fajnie byloby powrocic do starych czasow ;) .

Opublikowano

Ni­e pytaj się nas, zobacz, jak nie wypali to zrób tak jak każdy upadający serwer czyli: nowa edycja = nowy tryb, ekipa, styl, "autorskie pluginy" itd.

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

Tak, każdy tryb zawsze wypali jeżeli będzie na nim pomocna i ogarnięta administracja w stosunku do graczy + jak będzie dbała o serwer dodając na niego różne nowości, dodatki itd. Możesz zrobić każdy tryb serwerowy, jeżeli będzie on dosyć ciekawy i nieco więcej ''pozmienianych'' rzeczy na serwerze niż jest takich samych u Wszystkich. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...