Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 04/02 Nowy splash art varusa i nowe ikony

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O fajnie że wprowadzili ikonki głowy DJ Sony jak wejdzie to na pewno sobie kupię a skórka do varusa to pewnie dopiero 14 lutego ? 

Opublikowano

Wie ktoś z jakiej okazji będą te ikonki teemo oraz kiedy będą dostępne?

Przy wejściu Lunar Event'u, czyli w następnym patchu.

Varusa nie kupię, mam już do niego tego pseudo zimowego. Ale sam skin niczego sobie.

Ikonki dla mnie są brzydkie, ale tak długo jak będą za IP to kupię.

Ikonki od Sony były znane 2 dni temu. Samego skina na pewno kupię.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

brałabym tego Varusa jak szalona! 

rito plz, delete it. 

Opublikowano

Co oni chcą od tego Azira i Kassadina? Te ich "balansowanie" jest już nudne. Niech wprowadzają szybciej nowe postacie, itemy lub po prostu buffują SŁABE postacie to nie będzie trzeba nerfić głupiego Azira, Kassadina czy Cassio a po prostu do mety wejdą nową champy..

Głupi movement speed na Swainie podczas ultowania dałoby mu powrót do mety bo jego problem to brak mobilności a jedynie ogranicza mobilność kogoś innego.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Co oni chcą od tego Azira i Kassadina? Te ich "balansowanie" jest już nudne. Niech wprowadzają szybciej nowe postacie, itemy lub po prostu buffują SŁABE postacie to nie będzie trzeba nerfić głupiego Azira, Kassadina czy Cassio a po prostu do mety wejdą nową champy..

Głupi movement speed na Swainie podczas ultowania dałoby mu powrót do mety bo jego problem to brak mobilności a jedynie ogranicza mobilność kogoś innego.

Moim zdaniem nerf na Azira trochę słuszny, jest mocny ale jednak trzeba się nim trochę nagrać żeby coś ogarniać. Co do Kassadin'a to powinni go zostawić w spokoju, za dużo już przeszedł.

Co do Swaina, to właśnie przeczytałem rozwiązanie problemów tej postaci, o którym Riot pewnie nie myśli.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

No to Varus chyba się zakumpluje z Tariciem :) Przywrócenie wartości Kass w sumie było tylko formalnością po wczorajszym feedbacku.

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć odświeżoną Poppy, nie mam nic do tej postaci uważam, że jest OP i to bardzo ale ciekawi mnie czy zrobią coś na zasadzie Siona, całkowita zmiana postaci, btw. jakaś inna postać również dostała takiego reworka jak Sion ? Nie mogę sobie jakoś żadnej przypomnieć :) 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Varus strasznie ssie z tym skinem, Taric love this ;_; 

Ikonki miazga, kupiłbym, jeśli RP doładuję :P Samego skina równie chętnie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Splash Varusa wygląda jak przerobiona Ashe... sorry ale mi się nie podoba ten skin w ogóle. 

Czerwona ikonka Sony najlepsza! ;)

Opublikowano

Ja nie wiem, czy oni robią to specjalnie, ale albo te skiny wyglądają pedalsko, albo do dupy (Ostatnio) ;_; Ikonki jak najbardziej na +. :)

Opublikowano

Oni dalej kassadina nerfią... przecież już nim nikt nie gra czasami ktoś na topie zagra ale to to samo co lissandra czemu jej nie nerfią?

Opublikowano

Mi się bardzo podoba ten skin i splash do Varus'a, chociaż to już 3 skin do adc "walentynkowy"? Ikony DJ Sony jak najbardziej na plus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...