Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania w sprawie konsoli Xbox 360

DamianMezoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż przed chwilą przyjechał kurier z gta V na xbox 360. Mam dość starą konsolę (nie jest to konsola slim) i nie wiedziałem że gta 5 się instaluje. Nie mam miejsca na konsoli więc jutro będę miał Pendrive 8gb bo tyle potrzeba przy instalacji. I tutaj jest moje pytanie, jak i co mam zrobić żeby zainstalować to gta 5 na tym pendrive (będzie on podpięty do xboxa cały czas). Nie zajmowałem się takimi rzeczami na xboxie, jedyne co to kupowałem grę i grałem, nic nie trzeba było instalować... Proszę.

PS. ten pendrivem musi być z napędem 2.0, nie wiem wgl o co chodzi ;O mam takiego toshiba.

PS. we wtorek dostane 50 zl i za to mogę kupić albo kartę pamięci do xboxa, albo pendrive, albo jakiś dysk hdd, pomóżcie nie wiem co wybrać :( może jakiś link do allegro? (wysyłka kurierem) 

THP_1.jpg

Opublikowano

Podpinasz pendrive do xboxa

Wchodzisz w ustawieniach w ustawienia pamieci masowej i konfigurujesz pendrive do xboxa

Wkładasz DVD1 z GTA i wyskoczy komunikat aby zainstalowac

Wkładasz DVD2 i grasz

Opublikowano

Podpinasz pendrive do xboxa

Wchodzisz w ustawieniach w ustawienia pamieci masowej i konfigurujesz pendrive do xboxa

Wkładasz DVD1 z GTA i wyskoczy komunikat aby zainstalowac

Wkładasz DVD2 i grasz

KOCHAM CIĘ CZŁOWIEKU! xD

Pendrive musi być 32 gb oczywiście?

THP_1.jpg

Opublikowano

KOCHAM CIĘ CZŁOWIEKU! xD

Pendrive musi być 32 gb oczywiście?

Wystarczy 16GB aby zainstalowac tylko content z 1 płyty

Chyba, że chcesz instalować też drugą płytę na dysku, co jest opcjonalne, wtedy 32gb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...