Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysły na serwer EasySurvival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak w temacie dawajcie pomysły na serwer typu EasySurvival. Tylko prosiłbym was abyście nie pisali rzeczy typu "mega drop i ogarnięta administracja" czy coś w tym stylu tylko rozbudowane wypowiedzi.

Z góry dzięki za każdą odpowiedź, naprawdę mi tym pomagacie! :)

I jeszcze jedno wypiszę mniej więcej co już jest dodane:

- Dobry drop

- Sklepy villagerow

- Zaawansowane gildie 

- I temu podobne, podstawowe rzeczy

Opublikowano

Myślę, że jakieś komendy do teleportacji, na spawn itp. , można także wprowadzić szybkie ścinanie drzew, automatyczne stoniarki.

tworzenie serwerów - PW

Opublikowano

@ SnejkyS

Zapomniałem dodać że stoniarki już są na serwerze więc nie ma problemu ;) A jeżeli chodzi o automatyczne ścinanie drzew to jeszcze pomyśle :)

Opublikowano

Myślę, że wyłączenie koxów było by bardzo fajnym dodatkiem, ponieważ większość EasySV opiera się na "Mam sztaka Koksuf!!11 ide sie klopac"  No i naturalnie klepa opierała by się na potach ! ;)

(Only Premium ?)

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Opublikowano

@KanibalZ

Dobry pomysł. Myślałem o tym żeby były koxy ale aby można było je jeść przykładowo co 3 minuty :)

@Freeward

CobbleX jest, rzucane tnt hmm zastanowię sie :D A co do autorskich pluginów to średnio umiem takie pisać więc to raczej odpada :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...