Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na Invoria s2?

ala22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak serwer, trochę źle zrobili - wykorzystali "całą youtubową" reklamę. Przez co za jakiś czas możliwe ze serwer będzie pusty jak s1.

Pasjonat
Opublikowano

W sumie sam sobie odpowiedziałeś w pierwszym poście na ten temat. 

Coraz mniej osób, a zbytnio się nic nie zmienia, a w dodatku serwer bardzo idzie na kasę - 30zł za peta.  ^_^

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Specjalista
Opublikowano

Serwer jest gody uwagi lecz faktycznie jest postawiony trochę pod is.

Lecz i bez is-a idzie do wszystkiego dojść,zależy od twojej gry,ile grasz,jak grasz itp.

­

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że jest on dobry, graj dalej.

A czemu ma uważać, że jest zły? Argumentuj wypowiedzii. Ja zacząłem tam grę, do praedy mam dopiero 90lv., ale gra się przyjemnie.
Opublikowano

Serwer jest troszkę nudny jak się dłużej pogra. Wbiłem 200 lv w bardzo krótkim czasie, lecz gra mi się znudziła. Na dungeony 200+ trzeba mieć full is, oraz z 70k hp żeby je przechodzić, a to mnie zniechęciło do gry ;]

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Jest nudny bo trzeba dropić te ulepy godzinami..

Gdy zaczynałem grę na S1 było podobnie - pozajmowane spoty i metki z pilnującymi je graczami 200+ niezależnie od mapy, często trzeba było expić i dropić w nocy co też niekiedy graniczyło z cudem. Obecnie odpuściłem sobie S2 i czekam aż serwer troszkę "ostygnie" i potem wrócę, mam nadzieję, że obędzie się bez pecha i gdy wrócę nie zastanę sytuacji podobnej do tej co na S1 obecnie. To zależy od ciebie  co wybierzesz. Wejdź na serwer, pograj trochę i decyduj.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...