Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyatnie] Czego brakuje wam na serwerach Sky-block

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie tworzę serwer sky-block i chce zapytać czego brak irytuje was na takich serwerach, bądź co byście nie chcieli obejrzeć na takim serwie.

Nie pytam dlatego że nie mam  pomysł, ale dlatego że nie chce popełniać bezsensownych błędów

Za najlepsze wypowiedzi daje like

Opublikowano

Zdecydowanie brakuje na takich serwerach ogarniętej administracji dla graczy. Chodzi o to, że przede wszystkim administracja musi być pomocna dla graczy i ich nie olewać. Drugą rzeczą jest to, że większość graczy patrzy na autorskie pluginy i spawn serwerowy. Najlepiej spawn zbudować własnoręcznie jakiś epicki itp. Napisałem tylko najważniejsze rzeczy, których brakuje dla graczy na serwerach. 

Opublikowano

Ogolnie to wiele ludzi nie przepada za skyblockami. Ja nigdy nie mialem wyspy na skyblock. To takie nudne kopac ten cobel i tworzyc wyspe. Za to na survivalu czuje sie wolny i nieograniczony ide tam gdzie chce moge mieszkac w jaskini, na drzewie etc itp. Tak że teraz ogolnie najlepiej trzymaja się hc i survivale z freebuildami(niektorymi).

Na serwer sky raczej nie dodasz nick fajnego, zadbaj moze o challenge np nakop 64 cobla przynies do tabliczki odbierz nagrode ktora jest waluta.. Zrob arene pvp oraz ladny spawn.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Autorskiej mapy + wysp, dobrze dobranej ekonomii, sprawdzonej, jobsy zawsze są spoko na skyblockach, ogarnięcie jakiś minigierek.

tworzenie serwerów - PW

Opublikowano

@+kingof tiger

Nie jest trudno sie wybic.

Wystarczy zrobic normalny porzadny serwer, a nie gniota jak inne z takim samym kitem jak na wszystkich innych 300 serwerach. Ja obecnie jestem w fazie konczenia swojego sv a pracuje nad nim juz kilka miesiecy, serwer to nie sam serwer tylko tez strona www, texture pack, forum czy chociazby serwer głosowy. Nie sztuka jest zrobic spawna z neta, itemshop z neta adres strony pewnie .cba czy ugu tylko na prawde porzadnie sie zaangażowac w to co sie robi. Ja moze i długo juz skrobie tego serwa ale pracuje sam bez zbytniego pospiechu. Trudno byc jednoczesnie technikiem, adminem i budowniczym.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...