Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glitch hack steam

McsGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieramy SteamAchievementManager Uruchamiamy (Steam musi być włączony!) wybieramy Ghost Recon Phantoms - EU klikamy 2 razy po czym zaakceptujemy Wlaczenie Sam.Game pokaże nam sie okienko wybieramy dane osiagniecia klikamy Store wylaczamy i wlaczamy steam i Gotowe!

Enjoy Cieszymy sie nowymi avatarami i osiagnieciami :D

Link:http://gib.me/sam/download.php/SteamAchievementManager63_hotfix.zip

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/a3b4cf74d4a778eceff475d97c9695b2ccd0fd82c6a52574a9289f0540017546/analysis/:F

Można uzyc do gier : TF2, Unturned , Dota 2  i oczywiscie Ghost Recon :D 

Opublikowano

Mi to nie działa, pokazało się że na steamie odblokowano osiągnięcia a w grze nic

noobpng_nrhrpqs.png

[EPG]DoveR

Opublikowano

Nie Ma za co :D ale nie ogarniam lajków więc nie prosze xD

Mi to nie działa, pokazało się że na steamie odblokowano osiągnięcia a w grze nic

Zresetuj steama.... bo jak sie logujesz na inne konto niz na konto steam (W ghost recon) to sie nie dziw ,że ci nie działa.

Opublikowano

Lel dopiero sie o tym dowiedzieliscie... Btw Vac'a raczej nie dostaniecie booooo steam na wyjebane :)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Lel dopiero sie o tym dowiedzieliscie... Btw Vac'a raczej nie dostaniecie booooo steam na wyjebane :)

Ooo kolego daje na cb report vac ;p (żart :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...