Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czukam clanu

RangorXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tak jak w temacie szukam klanu nic dodac nic ująć. dodatkowe info mam 21 lat w wota gram od roku moze 1,5 roku ale z przerwami na tydzien albo 2 i tak wkólko od jakiegos czasu gram dosc regularnie.

Czołgi jakie posiadam to kilka 7 niedługo i 8 powbijaja sie a 10 to posiadam e5    dodatkow z premium to t34   co do wn8 nie patrze na to  bo pozwalam kuzynom grac na moim koncie jak wpadaja domnie a to wioadomo jeden umie grac a kolejny sie ucyz wiec wn8 niejest zbytnio odemnie zalezny co do mojej gry jak gram to wn8  na liczniku pokazuje mi od 1,3k  w góre. 

Coś o mnie mam 21 pochodze z pomorza dokładna lokalizacja nie potrzebna bynajmniej na teraz  studiowałem ale jakoś sie nie udało teraz pracuje jako spawacz  na wot wbijam od godziny 5/6 i pykam czasami do to zależy od dnia i checi grania. 

Sorki za ortografie jak komus sie nie podoba albo popełniłem bład w temacie czy coś to przepraszam.

ps, posiadaam ts jak coś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...