Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy warto grać na de czy jest problem z misjami do 55lvl chodzi mi czy nie zmieniali coś,dla jakiej klasy eq jest najtańsze,oraz ktoś mi pomoże na start co myślicie o cp 73 na DE tyle samo kasy leci co na Pl ?

Opublikowano

Exp jest taki sam, lecz ceny są inne.

Niemcy są bogaci i itemy z NM są sprzedawane hurtowo o wiele taniej niz u nas

przykład;

PL:
zwój niebieski sp ~450k
zwój czerwony sp ~ 350k
skrzydła demona/anioła ~ 2,5kk

lodowe/ogniste ~ 6-8kk
perfumy ~ 70k

DE:
zwój czerwony ~ 100k

zwój niebieski ~ 200k

skrzydła demona/anioła - 800k
lodowe - 150k

ogniste - 80k

perfumy - 20-25k

zwój eq - 600k, gdzie na pl 1-1,5kk

Opublikowano

a ekwipunek która klasa ma tańsza mag woj czy łucznik oraz ile kosztuje wk w pudle oraz lepiej ulepszać wk czy kupić up oraz ile kosztuje dywan?

Opublikowano

Co do eq to zależy jaki serwer . 

wk 99+9 12-15kk max na s1 , dywan cena skoczyła drastycznie z powodu cholernych pudeł z których losujesz zamiast wybrania to co chcesz dostać ;_; na s1 za 4kk przed chwilą miałem , na s4 po 6-7kk już chodzą . 

Moim zdaniem dla woja i łuka najtańsze eq , ale zachęcam ciebie abyś sam luknął :D 

P.S SanthinHD mój nick więc możesz wysłać notke jak chcesz sie dowiedzieć czegoś więcej :P 

Aktualnie gram na s1 , ale tez mam postać na s4 

Opublikowano

nie  wole na s1 więcej graczy więc na bb 80-99 więcej winów będzie oraz jest jakaś polska fam co pomaga  nowym? i ogarnia lod ? oraz czy na pieczątka cuby da się zarobić ?

Opublikowano

nie  wole na s1 więcej graczy więc na bb 80-99 więcej winów będzie oraz jest jakaś polska fam co pomaga  nowym? i ogarnia lod ? oraz czy na pieczątka cuby da się zarobić ?

Jak będziesz często, to robił i ci się nie znudzi, to zawsze parę groszy wpadnie.

Opublikowano

Adrian90 co do blue zwoji się nie można z tobą zgodzić teraz to blue chodzą od 130-160k gram od prawie roku i nie widziałem żeby przeskoczyło ponad bramkę 160k, zwoje eq 300-450k a złote 700-800k.

A co do najtańszego eq to mag ma najtaniej na 90+ na 63 to średnio gdyż czasem można znaleźć bardzo tanio eq dla każdej klasy gdyż większość co tam gra to są dzieci i nie sprawdzają ceny jak wystawiają sklep :D

Jak o bb Ci chodzi 80-99 to ciężko loot podnieść ale winy zawsze są co do ldt to wątpie żebyś sobie porządnie poexpił gdyż większość ludzi samemu ogarnia ldt i ludzi do dzielenia expa nie potrzebują.

Najlepiej samemu się wyexpić wojem uzbierasz sobie 30-40kk na wr światła, crussa, peta tanka, zbrojkę i kuszę +8 z oslo dobrą.

Crussowi dajesz full ele i ze swoim buffem i łado rozwalisz na 2/3 skille lura to na 80 lvlu można dostać nawet 1lvl za ldt.

ldt- land der toten czyt lod, kraina śmierci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...