Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Od 2 dni w lolu mam problem z pingiem czasami mam 200/300 + W cs'ie go ping jest normalny. Dużo osób w grach też się skarży z tego co zauważyłem.

Opublikowano

Dostawca zwiększa ping jak gram w lola, rozumiem

Nie korzystasz z żadnych programów trzecich? 

ezgif-com-effects.gif

Specjalista
Opublikowano

Nie, na YT TWITCHu jest wszystko ok, bez lagów, jedyny program trzeci jak używam to spotify, ale nawet jak jest wyłączony problem występuje 

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem, inne rzeczy śmigają pięknie tylko w lolu takie problemy..., client jest tak jakby spowolniony przy wyborze championa, albo summoner spelli i podczas banowania postaci, a w grze przy teamfightach (nie wszystkich) jest dc....

Opublikowano

Tak jak @up, spróbuj opcji naprawy klienta.

Ogółem patch 5.2 jest jednym z najbardziej zbugowanych patchów. Tutaj mały przykład:

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Poczekaj na 5.3, który de facto wejdzie na dniach. Jeśli to nie pomoże to napisz do supportu.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Możliwe że na twoim pc jest jakieś malware które wykrywa launchera i specjalnie obciąża łącze. Przeskanuj kompa jakimś porządnym Antyvirem

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...