Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę GM

Witam.Chciałbym zaoferować swoją pomoc jako GM!

Jestem miłą,kulturalną i przyjazną osobą!

Coś o sobie

Nazywam się Łukasz mam 19 lat.Mieszkam w Włocławku lubię sport a w szczególności koszykówkę i   piłkę nożną.W jednym palcu mam opanowane zasady ortografii i piszę poprawnie po polsku.Lubię    słuchać muzyki szczególnie w wykonaniu Kean.To chyba tyle przejdzmy do kolejnego rozdziału 

Doświadczenie

Doświadczenie mam duże, wręcz monumentalne, gdyż pomagałem na wielu prywatnych serwerach Metin2 i nie tylko.

Przez krótki okres czasu byłem administratorem takich serwerów jak AvalonMT2 czy też NovaMT2.

Moja pomoc tam skończyła się szybko, gdyż ujmijmy to grzecznie, zależało im tylko na kasie od graczy z Item Shopu.

Miałem również swój wlasny serwer hamachi 

GameMasterem byłem dwa razy, nie licząc swojego hamachi 

Można zauważyć iż doświadczenie mam naprawdę wielkie i mogę przydać się właśnie na Twoim serwerze!                                                 

Dlaczego ja

Dlaczego akurat ja? Też się zastanawiam, co mnie wzięło aby napisać takie podanie na mpcforum

Może dlatego, że chcę pomóc w prowadzeniu jakiegoś serwera, na którym główny admin ma potencjał?

Może dlatego, że wszystkie prywatne serwery są nudne, a ja chcę wrócić i wprowadzić choć kroplę rozrywki?

Myślę iż mogę naprawdę dużo wnieść na Twój serwer, gdyż mógłbym zająć się nim od strony rozrywki,

od strony pomocy graczom, od strony likwidowania bugów. To od Ciebie zależy na jaką posadę mnie przyjmiesz!

Może na posadę GM? Może na posadę GA? Czy chcesz, aby Twój serwer się wyróżnił spośród tysięcy szarych privów?

Napisz do mnie, daj siebie poznać i zaproponuj mi tą szansę, a ja odwdzięczę się rzetelną pracą przy serwerze

KONTAKT

gg:

51101407

PW

Opublikowano

Nie ma opcji, że administrowałeś na AvalonMt2, znałem tamtą administrację i wiem, że do niej nie należałeś. A skoro rzekomo poleciałeś na kasę z IS'u to czemu teraz miałoby być inaczej?

Opublikowano

W jednym palcu mam opanowane zasady ortografii i piszę poprawnie po polsku.

No sory, ale właśnie widzę jak piszesz poprawnie po polsku. Interpunkcja powala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...