Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dishonored - gdzie kupić polską wersję gry?

ganek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić grę dishonored z kinguina, lecz nie wiem czy będę miał grę po polsku. Jeśli nie to podajcie jakąś stronę(link) gdzie kupię grę tanio i będzie po polsku. Strona musiałaby wtedy obsługiwać paysafecard. Oto link, z którego chcę kupić gręhttp://www.kinguin.pl/product/85806/. Zaznaczam, że mieszkam w Polsce. 

Opublikowano

Na kinguina nie ma polskiej wersji a to co podałeś jest tylko w języku niemieckim,angielskim,francuskim,hiszpańskim i włoskim ale za to jest możliwość zapłaty poprzez paysafecard, przed chwilą zacząłem szukać jakiejś dobrej oferty ale zauważyłem że nie ma polskiej wersji gry ani na steam ani na G2A, na twoim miejscu udać się do media marktu i tam poszukać bo chyba była polska wersja lub kupić od kogoś. 

Opublikowano

@@ganek4

Natomiast ja ci polecam kupić gdziekolwiek aby zaufanie i do tego pobrać sobie spolszczenie

Gra jest bardzo fajna przeszedłem ją całą i czekam na kolejną część

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...